Flipboard: Your News Magazine v2.3.5 (Sosyal Haber Dergin)

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Flipboard: Your News Magazine v2.3.5 (Sosyal Haber Dergin)
Flipboard senin kişisel dergindir. Tüm haberleri takip etmenin, dünyanın her yerinden hikayeler okumanın ve arkadaşlarının paylaştığı makale, video ve fotoğraflara göz atmanın en popüler yoludur. Başlangıç olarak, kişisel derginde gezintiye çıkmak için birkaç başlık seç ve bölmelerden herhangi birine dokun.
Arama çubuğunu kullanarak veya İçerik Rehberi'ni açmak için kırmızı kurdeleye dokunarak blogları ve Hürriyet, BBC Türkçe , Atlas Dergisi ve daha bir çok yayını ekle. Ayrıca, arkadaşlarının gönderilerini görmek ve onlarla makaleleri kolayca paylaşmak için Twitter, Facebook, Instagram, Tumblr ve Google+ ağlarını hesabına bağlayabilirsin..

Flipboard'da bulduklarını kaydet. Harika Yürüyüş'lerden Alet-Edevat'a kadar her hangi bir konuda yer alan öğeleri kendi dergilerine eklemek için "+" butonuna dokun. İçerik Rehberi'ne giderek "Okurlarımızdan" seçeneğini seçip diğer okurlarımızın oluşturdukları dergileri keşfet.

Flipboard'u indir ve kullanmaya hemen bugün başla—ücretsiz!

Özellikler:

★ İlgilendiğin tüm haberler, konular ve sosyal güncellemeler sana özel tek bir dergide.

★ Sevdiğin haberleri kendi dergine kaydet. Her hangi bir öğenin üstündeki + butonunu kullanarak "bir dergi oluştur"u seç ve favori haberleri, resimleri veya videoları bir araya getir.

★ Ne istersen ara—kişiler, başlıklar, etiketler, bloglar, en sevdiğin siteler—güzel bir dergi formatında görüntülenen sonuçlar arasında gezin.

★ Flipboard'u, okuduklarının yanı sıra yorum, beğenme ve paylaşım gibi hareketlerinin özetini görüntüleyebileceğin şekilde 12 farklı sosyal ağ hesabınla ilişkilendir. Twitter, Facebook, Instagram, Google+, YouTube, LinkedIn, Flickr, 500px, SoundCloud, Sina Weibo ve Renren bu hizmetler arasındadır.

★ Şu an olan bitenle ilgili hızlıca bilgi almak için Kapak Haberleri'ni oku. Kapak Haberleri sana özel oluşturulmuştur ve Flipboard'una eklediğin konulardaki popüler öğeleri bir araya getirir.

★ Flipboard'u 18 farklı yerel yayında keyifle oku: Avustralya, Brezilya, Kanada, Çin, Fransa, Almanya, Hong Kong, Hindistan, İtalya, Japonya, Kore, Latin Amerika, Hollanda, Rusya, İspanya, Tayvan, ABD ve İngiltere.

★ İçerik Rehberi (üstteki kırmızı kurdeleye dokun) seçeneğiyle seçeneğiyle ekibin seçtiği yüzlerce okunması gereken dergi ve blog, muhteşem fotoğraflar ve günün haberlerinin yanı sıra diğer ilgi alanlarına ayrılan seçilmiş bölümleri keşfet.

★ Android cihazından hızlı erişim için Flipboard Widget'ını kullan.

★ share.flipboard.com adresinden edinebileceğin eklenti ile Flipboard dergilerine içerik ekle.





İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
 


FeLonieS

FeLonieS

Üye
:tşk:
 
Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Teşekkürler :)
 

Benzer Konular



Üst Alt