FlightBoard - Live Flight Departure and Arrival Status 1.0.2 iPhone and iPod Touch

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kumuk

kumuk

Üye
    Konu Sahibi
FlightBoard - Live Flight Departure and Arrival Status 1.0.2 iPhone and iPod Touch

iPhone açın ya da dünyanın herhangi bir havaalanı için Geliş ve Gidiş panoya iPad! FlightBoard favori havaalanlarından panoları kontrol ve gerçek zamanlı olarak tüm uçuş bilgilerini görüntülemenizi sağlar. o güzel, eski okul hissediyorum bu yüzden biz tasarım için ilham kaynağı olarak Paris Charles de Gaulle Havaalanı'nda kartı kullanılabilir. En sevdiğiniz hedef hakkında indirin FlightBoard ve hayal.

4000 havaalanları ve 1400 havayolları üzerinde • Kapaklar dünya çapında
• Her 5 dakikada Güncelleme
Paris Charles de Gaulle Havaalanı taklit eder • Güzel arayüz
• Herhangi bir uçuş için gerçek zamanlı durumuna bakın
arama üzerinden • Hemen dar sonuçlar
• Hızlı Gidiş ve Geliş kurulları arasında geçiş
Arkadaşlarınız ve aileniz Twitter, Facebook ve e-posta yoluyla ile • kolayca paylaşın uçuş bilgi
• soruya cevap verin: "Ben uçaklar şu anda Bologna gelen merak ediyorum"

FlightTrack, FlightTrack Pro TripDeck ve HotelPal: Mobiata Ayrıca tarafından

Bize herhangi bir soru ile [email protected] de e-posta. Biz geri alırsınız size ASAP.
Ne Sürüm 1.0.2 yenilikler
• Yeni - dış uçuş kurulu URL'ler için destek eklendi. Şimdi diğer uygulamaların herhangi bir havaalanı için uçuş kartları açabilir!
• İyileştirme - yanlışlıkla arama alanına arama terimleri bırakırsanız, FlightTrack ama artık "hayır uçuşlar bulundu" gösterecektir yerine "no uçuşlar arama kriterlerine dayalı bulundu" diyorlar.
• Fix - Sabit zaman arama alanına kayıt değil space bar ile bir sorunu.
• Fix - iPad net arama alanına tuşu ile bir çift konular.

Görüş ve öneriler için teşekkür ederiz. Eğer bir an varsa, biz gerçekten App Store bu sürüm gözden seviniriz.
Dinleyin
Fonetik olarak okuyun

cptalperen

cptalperen

Üye
teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt