Doğuş Pertez
Emekli Yönetici
Flick Fishing v1.2.2 [ iPhone Games - iPhone Oyun ]
Uygulama açıklaması
Sınırlı Saat Fiyat!
Tam animasyonlu "yaşam" ortamlarında sezgisel gerçek hayatta en iyi balıkçı oyun herhangi bir mobil cihaz için kullanılabilir oluşturmak için denetimleri birleştirmek!
Bileğinizin bir sadece bir film ile çizgi Oyuncular. Yem, yerin bir usta kombinasyonu ile ve bir balık kancası edeceğiz tekniği - Şimdi sadece bu silindirli gerekir! Reel dikkatlice satır snapping önlemek ve balık kaybediyor. Büyük balık, ve güçlü bulunur kolayca hauled not!
6 balıkçılık yerleri ile yem 9 türleri ve mücadele, 12 turnuvalar ve balık farklı türlerin onlarca, Flick Balıkçılık rakipsiz bir balıkçı simülasyon ve sadece eğlenceli. Becerisi Ağ ve hotseat çalma ile birlikte arkadaşlarınıza karşı oynamaya içerir! Gösterin son yakalamak dışı e-posta "övünme" özelliğini kullanarak üzerinden.
Flick Balıkçılık Freeverse gelen Flick Spor serisinde en son oyunu. Bu yeni sürümde
Geliştirilmiş olan atma sistemi
Daha iyi bir "Bizi ziyaret edin" düğmesi eklendi.
Bu araştırıyor için fazladan yardım metni eklendi.
Bir sorun birisi bir balık yakaladı Sabit BU büyük ama kimse ona iman ediyorum.
Okyanus biraz daha ıslak yapılmıştır.
The Lighthouse yaptığı yıllık banyoda the Old Man Gave
Bazı küçük hata düzeltildi. Diller
İngilizce Koşullar
IPhone ve iPod touch ile uyumludur
Gerektirir iPhone 2,1 Software Update
Dowloand :
Uygulama açıklaması
Sınırlı Saat Fiyat!
Tam animasyonlu "yaşam" ortamlarında sezgisel gerçek hayatta en iyi balıkçı oyun herhangi bir mobil cihaz için kullanılabilir oluşturmak için denetimleri birleştirmek!
Bileğinizin bir sadece bir film ile çizgi Oyuncular. Yem, yerin bir usta kombinasyonu ile ve bir balık kancası edeceğiz tekniği - Şimdi sadece bu silindirli gerekir! Reel dikkatlice satır snapping önlemek ve balık kaybediyor. Büyük balık, ve güçlü bulunur kolayca hauled not!
6 balıkçılık yerleri ile yem 9 türleri ve mücadele, 12 turnuvalar ve balık farklı türlerin onlarca, Flick Balıkçılık rakipsiz bir balıkçı simülasyon ve sadece eğlenceli. Becerisi Ağ ve hotseat çalma ile birlikte arkadaşlarınıza karşı oynamaya içerir! Gösterin son yakalamak dışı e-posta "övünme" özelliğini kullanarak üzerinden.
Flick Balıkçılık Freeverse gelen Flick Spor serisinde en son oyunu. Bu yeni sürümde
Geliştirilmiş olan atma sistemi
Daha iyi bir "Bizi ziyaret edin" düğmesi eklendi.
Bu araştırıyor için fazladan yardım metni eklendi.
Bir sorun birisi bir balık yakaladı Sabit BU büyük ama kimse ona iman ediyorum.
Okyanus biraz daha ıslak yapılmıştır.
The Lighthouse yaptığı yıllık banyoda the Old Man Gave
Bazı küçük hata düzeltildi. Diller
İngilizce Koşullar
IPhone ve iPod touch ile uyumludur
Gerektirir iPhone 2,1 Software Update
Dowloand :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkürler bakalım indiriyorum