'Şeref'
Emekli Yönetici
-
Konu Sahibi
-
kardeşim harikasın !! fakat ben muzik player capsı göremedim
--------------- Ekleme ---------------
BEN asla paylaşsam bu kadar zevk almazdım arkadaşlar kardeşim ve arkadaşım sahra temalarımı yayınlayınca çok zevk alıyorum valla bilmiyorum başkasının beni yükseltmesi belkide hoşeleştiriden korkmayın beni eleştirin ki dünyanın bir numara temacısı olmaya ant içtim ,çünkü bir siteye kızdım tema işine el attım Türkün gücünü göstereceğim... aslında Tüm türk gençleri sanatcı ve yetenekli...
o küçük nokatalrı çok hoş ve yeşil renk tonlarının hepsine bayılırm emegine saglık abı
ne ara bunu kaptın
Emeğinize sağlık
kardeşim harikasın !! fakat ben muzik player capsı göremedim
--------------- Ekleme ---------------
BEN asla paylaşsam bu kadar zevk almazdım arkadaşlar kardeşim ve arkadaşım sahra temalarımı yayınlayınca çok zevk alıyorum valla bilmiyorum başkasının beni yükseltmesi belkide hoşeleştiriden korkmayın beni eleştirin ki dünyanın bir numara temacısı olmaya ant içtim ,çünkü bir siteye kızdım tema işine el attım Türkün gücünü göstereceğim... aslında Tüm türk gençleri sanatcı ve yetenekli...
temamı beğendiğine sevindim güle güle kullanbu tema çok hoşuma gitti teşekkürlertesadüfen codeysin msjlarında dolaşırken link görüdüm iyiki görmüşüm
önerini dikkate alacağım bu arada yayınlayan arkadaş benim sanat yönetmenim istekleri ona söyler misinTema süper , emeğine sağlık
Birdahaki sürümünde turkuaz mavisi ve aqua mavisi ile yapılırsa süper olur
ben profesyonel temacıyım , svg tema ha boyutu büyük bir tema neden mi 3 party icon çok çünkü evet yüklenince boyutu çok artar fakat yükleyen arkadasın dedigine göre çok hızlıymıs temalarım boyutu degil önemli olan malzemedir. AVRUPADA İSİM YAPMIS BİR TEMACIYIM ÖVÜNMEK GİBİ olmasıngüzel tema emeği geçen arkadaşa Ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Tema hakkında ufak bir bilgi forum da çok dandik temalar var paylaştığım temaların çoğunluğu şu şekilde mesala. Temada olması gerekenler. Güzel ve canlı, mb oranı düşük, msj yazarken basılan tuşların reklenmesi daha rahat msj yazma olanağı tanır. Arkadaşın paylaştığı temaları kullanma fırsatı olmadı eminim anlattığım kadar güzeldir. Değilse bile bu şekilde olursa daha çok ilgi görür. Bazı temalar yüklendikten sonra 7 mb buluyor buda 5800 gibi bir telefonu çok kasıyor. Kısacası boyut, kalite, ve kullanım kolaylığı süper olur kolay gelsin iyi çalışmalar.
bilirim ben ..işi biliyorsun gereksiz bir capsı silmen iyi olmuş düzensiz olurdu tşkler kardeşon puan sana supersin
sağlasın..
iyiki görmüşsün iyi günlerde kullan..bu tema çok hoşuma gitti teşekkürlertesadüfen codeysin msjlarında dolaşırken link görüdüm iyiki görmüşüm
evet harika olurTema süper , emeğine sağlık
Birdahaki sürümünde turkuaz mavisi ve aqua mavisi ile yapılırsa süper olur
sağolasın güzel yorumun için ..güzel tema emeği geçen arkadaşa Ve paylaşan arkadaşlara teşekkürler. Tema hakkında ufak bir bilgi forum da çok dandik temalar var paylaştığım temaların çoğunluğu şu şekilde mesala. Temada olması gerekenler. Güzel ve canlı, mb oranı düşük, msj yazarken basılan tuşların reklenmesi daha rahat msj yazma olanağı tanır. Arkadaşın paylaştığı temaları kullanma fırsatı olmadı eminim anlattığım kadar güzeldir. Değilse bile bu şekilde olursa daha çok ilgi görür. Bazı temalar yüklendikten sonra 7 mb buluyor buda 5800 gibi bir telefonu çok kasıyor. Kısacası boyut, kalite, ve kullanım kolaylığı süper olur kolay gelsin iyi çalışmalar.
şukunu verdim
sağolasın ablagüzel tema ellerinize sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?