Klavye Fleksy Keyboard v5.2t fu ll

Konu Sahibi
Fleksy Keyboard v5.2t fu ll
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Uygulama tam surumdur. Lisans sorunu yoktur.

Gereksinimler : Android 4.0+

Fleksy, herhangi bir cihaz üzerinde hiç bakmadan bile doğru ve çok kolay bir şekilde yazabilmenizi sağlayan patent başvurusu yapılmış teknoloji ile çalışan yeni ve devrim niteliğinde bir klavyedir.

- Türkçe karakter desteği
- Fonksiyonel ustbar ; 123 sayı satırı, kopyala yapıstır kısa yolları
- Türkçe sözlük
- Tema desteği

İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Tepkiler: 98farom98, mymoon63, Anitrif ve 1 kişi daha

Nextman

Emekli Yönetici
Teşekkürler kardeşim

Tepkiler: Bahadir_fb

aycan54

Üye
Teşekkürler.

KayraBey

Üye
Deneyelim. Teşekkürler

şimdiye kadar uzun vadede kullandığım en kullanışlı klavye uygulamasıdır.size küçük bir hilecik söyleyeyim
Klavyenin içinde bazıları sonradan görevlerle açılan temalarla beraber ücretsizlerin sayısı 10 u geçmez.Cihazı rootlu olanlar için lucky patcher satın almaları hallediyor sağolsun ama rootsuz olanlar da ya başka rootlu bir cihazda ya da rootlu bluestack kullanarak pc de fleksy de google hesabına giriş yaparak lucky patcher da satın almaları kaydet seçeneğini kullanması kafidir.Artık o hesabı telefonunda fleksy ile senkronize ederek önceden satın aldığı temaları açıp kullanabilir.
Hala bilmeyen kullanmayan varsa hemen indirip kursun ve hızlı-hatasız yazmanın keyfine baksın.Teşekkürler

Edit: Tühh bu sürümde şansıma temaları açmışlar . uygulama bu mesajla başlıyor

Son düzenleme:
    Konu Sahibi

Uygulama full zaten

mymoon63

Üye
editor eklentiside kurulu . kopyala yapıstır kısa yolları yok.

Hocam daha önceden denemiştim beğendim aslında hızını sadece. Ama tahmin özelliği berbat SwiftKey den biraz kopya çekmeli bu arada SwiftKey den daha hızlı açılıyor klavye hızını sevdim sadece

Uygulama fu ll zaten
uygulama önceki sürümlerde de full idi ama temalar eklentiler vs kapalı idi.ben kendi yöntemimle açmıştım.her neyse benim mesajımdaki mevzu uygulamanın kapalı bölümleri açılarak google hesabına yedekleniyor.yani üst sürümlerde muhtemelen yine işe yarar

Konu Sahibi

Daha öncekiler full değildi ve lisans kontrolü vardı.
Bunda sorun yok.

paid sürümlerinde rootsuz yama yaptıktan sonra uygulama trial 30 günlük kuruluyordu.ben hep normal kurdum