anılbaran
Üye
Fleksy Keyboard - Happy Typing v2.2.1 (build 76) (Andorid İçin Klavye Uygulaması)
Fleksy, hızlı, doğru ve hatta bakmadan yazabilirsiniz çok kolay herhangi bir cihaz üzerinde yazarak yapar patent bekleyen teknoloji ile güçlendirilmiş yeni, devrimci bir klavye vardır.
★ "Ben sadece İnanılmaz! Bu yeni uygulama için SwiftKey sildiniz ve görsel! ZİHİN OKUYUCU harika görünüyor"
★ "Kutsal! Ben bu inanılmaz ... Swype bırakmak hiç düşünmemiştim"
★ "Bu standart giriş yöntemleri ve akıllı metin motorundan çok daha iyi olduğu açık." TechCrunch
Fleksy arkasındaki güç Geometrik İstihbarat dayanan eşsiz bir teknolojidir. Kesin olmayan? Özensiz yazarak? Hiç sorun değil! Fleksy Eğer tüm yanlış harfleri dokunun bile yazın ne demek kelime bilir.Patent bekleyen teknoloji sadece bastığınız harfler bakmaz. Bu dokunun NEREDE bakar ve yazarak desen yazdığınız anlamına kelime anlamak için analiz eder.
Fleksy gibi orada bir şey yok. Bu hatta klavye bakmadan yazın böylece güçlü.
Market Linki:
★ "Ben sadece İnanılmaz! Bu yeni uygulama için SwiftKey sildiniz ve görsel! ZİHİN OKUYUCU harika görünüyor"
★ "Kutsal! Ben bu inanılmaz ... Swype bırakmak hiç düşünmemiştim"
★ "Bu standart giriş yöntemleri ve akıllı metin motorundan çok daha iyi olduğu açık." TechCrunch
Fleksy arkasındaki güç Geometrik İstihbarat dayanan eşsiz bir teknolojidir. Kesin olmayan? Özensiz yazarak? Hiç sorun değil! Fleksy Eğer tüm yanlış harfleri dokunun bile yazın ne demek kelime bilir.Patent bekleyen teknoloji sadece bastığınız harfler bakmaz. Bu dokunun NEREDE bakar ve yazarak desen yazdığınız anlamına kelime anlamak için analiz eder.
Fleksy gibi orada bir şey yok. Bu hatta klavye bakmadan yazın böylece güçlü.
Market Linki:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İçeriği görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
Ekli dosyalar
Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.