Flatlands 1.6 edited by warsofwon.FELİX (GÜNCELLENDİ [19.02.2015] )

Sizce nasıl,yeterlimi vs?

• Kullanılan toplam oy
    11
    Konu Sahibi
Flatlands 1.6 edited by warsofwon.FELİX (GÜNCELLENDİ [19.02.2015] )
Merhaba Arkadaşlar Flatlands Temasını Bilirsiniz bazı sorunları var ama coğu yönü cok iyidir ios'a benzeyen bu temamızın boyutu bildiğiniz üzere cok hafif filan neyse konuya geliyim ilk calısmam bu tema konusunda alt barı şeffaflaştırmaya calıstım üst barın renkleriyle oynadım filan güncellemelerle geliştirmeyi düşünüyorum tam bir İos teması haline getirmeyi anlayacağınız simdiki versiyonunu sunayım sizlere daha fazla uzatmadan iyi kullanımlar..(whatsapp Görüntüsünü özellikle ekledim )

RESİMLER

Lütfen İsteklerinizi,sorunlarınızı vs belirtiniz cekinmeden..

İNDİRME LİNKİ
V 1.5 (eski.İLK) =
V 1.6(yeni.SON)=

Beklenen Güncellemedeki Özellikler; Alt ve Üst barın şeffaflığı istediğiniz duvar kağıdında aktif olması Teşekkürler.
(İNDİRENLER,BEĞENENLER BEĞENİP YA DA YORUM ATABİLİRMİ ARKADAŞLAR KİMLERİN HOŞUNA GİTMİŞ KİMLER KULLANMIS GÖRMEK İSTİYORUM DA Teşekkürler..)

(@asigsasi ya Teşekkürler..)

Ekli dosyalar

Tepkiler: Fx.sasser ve Jan
ellerıne sağlık kardesım transparan toolbarda sorunmu var yoksa arkaplanlı hatalı

Konu Sahibi
ellerıne sağlık kardesım transparan toolbarda sorunmu var yoksa arkaplanlı hatalı
çok teşekkürler hocam aynen transparan toolbarda sorun var cözmeye calısıcam en kısa sürede güncelleme yapılarak..
(istediğiniz duvar kağıdında şeffaf olacak alt ve üst bar yakında inşallah bu temayı baya editlemeyi planlıyorum..)

hadı bakalım yardıma ihtiyacın olursa yazabılırsn

Teşekkürler Bir simgeleri bir de üst bar ı şeffaf yapabilirsek acayip bir tema olur

biraz daha geliştirilmesi gerek yinede güzel tema

Tepkiler: warsofwon

bbakkus

Üye
@asigsasi eklentiye alır mısın abi

temada alt barı yani geri seçenekler olan yeri komple şeffaf yapar mısın her yer için örn: menü ayarlsr mesajlar

Tepkiler: asigsasi

asigsasi

Üye
@asigsasi eklentiye alır mısın abi

temada alt barı yani geri seçenekler olan yeri komple şeffaf yapar mısın her yer için örn: menü ayarlsr mesajlar
toolbar şeffaf olacak ve menü ve seçenekler tuşu da gözükmeyecek olarak istiyorsun doğrumu anladım

bbakkus

Üye

bu ss deki siyah fon şeffaf olacak sadece yani arka plandaki resim görünecek

asigsasi

Üye
son link konuya eklenmiştir

Son düzenleme:
Tepkiler: warsofwon ve Eduardo58

Jan

Üye
Teşekkürler kardeşim

bbakkus