warsofwon
Üye
-
Konu Sahibi
-
ellerıne sağlık kardesım transparan toolbarda sorunmu var yoksa arkaplanlı hatalıMerhaba Arkadaşlar Flatlands Temasını Bilirsiniz bazı sorunları var ama coğu yönü cok iyidir ios'a benzeyen bu temamızın boyutu bildiğiniz üzere cok hafif filan neyse konuya geliyim ilk calısmam bu tema konusunda alt barı şeffaflaştırmaya calıstım üst barın renkleriyle oynadım filan güncellemelerle geliştirmeyi düşünüyorum tam bir İos teması haline getirmeyi anlayacağınız simdiki versiyonunu sunayım sizlere daha fazla uzatmadan iyi kullanımlar..(whatsapp Görüntüsünü özellikle ekledim)
RESİMLER
Lütfen İsteklerinizi,sorunlarınızı vs belirtiniz cekinmeden..
İNDİRME LİNKİ Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok teşekkürler hocam aynen transparan toolbarda sorun var cözmeye calısıcam en kısa sürede güncelleme yapılarak..ellerıne sağlık kardesım transparan toolbarda sorunmu var yoksa arkaplanlı hatalı
hadı bakalım yardıma ihtiyacın olursa yazabılırsnçok teşekkürler hocam aynen transparan toolbarda sorun var cözmeye calısıcam en kısa sürede güncelleme yapılarak..
(istediğiniz duvar kağıdında şeffaf olacak alt ve üst bar yakında inşallah bu temayı baya editlemeyi planlıyorum..)
teşekkürler düşünmüyo değilim pm atarımhadı bakalım yardıma ihtiyacın olursa yazabılırsn
teşekkürler düşünmüyo değilim pm atarım
TeşekkürlerBir simgeleri bir de üst bar ı şeffaf yapabilirsek acayip bir tema olur
Teşekkür ederim Aynı fikirdeyim çalışıyorum üzerindebiraz daha geliştirilmesi gerek yinede güzel tema
hangisini denedin hangisi senin istediğin disüper olmuş abi ellerine sağlık
hangisini denedin hangisi senin istediğin di
hocam son güncellemeyi indirmeni öneriyorum cünkü üst barın görünmeyen siyah yazılarını düzeltip sundum ..alt ve üst şeffafı denedim iyi olmuş istediğim gibi
tamam hocam müsait olunca deniyeyimhocam son güncellemeyi indirmeni öneriyorum cünkü üst barın görünmeyen siyah yazılarını düzeltip sundum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?