Flaşş:Turkcell Makedonya Operatörü COSMOFON'u Alacak! (Haberturk)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Flaşş:Turkcell Makedonya Operatörü COSMOFON'u Alacak! (Haberturk)
Turkcell, Cosmofon için çalışmalara başladı
Turkcell'in, Makedonya'nın ikinci büyük GSM operatörü Cosmofon'u satın almak üzere, çalışmalara başlama kararı aldığı bildirildi
02 Mart 2009 Pazartesi, 11:06

Turkcell'den yapılan yazılı açıklamada, yönetim kurulu toplantısında alınan karar doğrultusunda Turkcell'in, doğrudan veya bir iştiraki vasıtasıyla, Cosmofon ve Germanos Telekom AD Skopje (Germanos) şirketlerinin hisselerinin yüzde 100'ünün satın alınması için, ana hissedarları olan Yunanistan kökenli operator OTE'ye bağlayıcı teklif verilmesi amacıyla gerekli çalışmalara başlayacağı kaydedildi.
Kararı değerlendiren Turkcell Finanstan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Okandan, Turkcell'in halihazırda 8 ülkede faaliyet gösterdiğini ve toplamda 62 milyon abone sayısına ulaştığını belirterek, yeni iş alanlarında ve Makedonya gibi yeni ülkelerde yatırım fırsatlarını değerlendirmeye devam edeceklerini bildirdi.
Verilen bilgiye göre, Cosmofon'un, 2 milyon nüfuslu Makedonya'da yüzde 30 pazar payı ve 650 bin abonesi bulunuyor. Germanos ise yine Makedonya genelindeki bayii kanalı ile ağırlıklı olarak Cosmofon'a distribütör olarak hizmet veriyor.
Turkcell, daha önce Cosmofon'a ''bağlayıcı olmayan teklif'' verdiğini duyurmuştu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Ne diyelim hayırlı olsun.

COSMOFON'la bağlan hayata.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada söylemeyi unuttum. Arkadaş şaşırdım valla. Senin turkcelle alerjin olduğunu sanıyordum.

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
Ne diyelim hayırlı olsun.

COSMOFON'la bağlan hayata.

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada söylemeyi unuttum. Arkadaş şaşırdım valla. Senin turkcelle alerjin olduğunu sanıyordum.

Turkcell'i sevmem kullanmam ama kampanya haber yakalarsam paylaşırım herşey siz maxicep üyeleri için.:oke:

morfrap

morfrap

Üye
Maksat popülalite diyosun ha. O da güzel:) teşekkürler

greenmile

greenmile

Üye
turkcell Türkiyeyi bıraktı artık parayı dısardan vurucak deseniz he...:D

eemir99

eemir99

Üye
kardeş türkcell 30 milyon müşterisiyle türkiyenin en kaliteli gsm operatörü türkcelin arkasında TÜRKİYE var biz türkcell i yaşatıoruz ve böyle bi şeyin olcagına inanmıorum türkcell bizim

paradox1026

paradox1026

Üye
    Konu Sahibi
kardeş türkcell 30 milyon müşterisiyle türkiyenin en kaliteli gsm operatörü türkcelin arkasında TÜRKİYE var biz türkcell i yaşatıoruz ve böyle bi şeyin olcagına inanmıorum türkcell bizim
HABERTURK un yalancısıyım

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici

arkadaşım herhalde sen yanlış anladın. Turkcell'i almayacaklar, turkcell onların operatörlerini saatin alacak.

HABERTURK un yalancısıyım

arkadaş sen yalan söylemedinki yanlış anlama oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt