Flash Tv'nin Ayıbı!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mareşal

Üye
    Konu Sahibi
Flash Tv'nin Ayıbı!!
Flash TV dün gece Türk televizyonunda bir ilki gerçekleştirdi! Gökhan Taşkın'ın sunduğu 'Gece Hattı' programında ekrana getirdiği görüntüyle 'pes artık' dedirtti.

Türk F-16'larının PKK kamplarını bombalama anını arşiv görüntüleriyle ekrana getiren Flash TV, haberin fonuna koyduğu ses efektleriyle herkesi şaşırttı. Türk Hava kuvvetlerinin PKK kamplarını patlatma anını milli maçlara benzeten Taşkın, bu heyecanı arttırmak için F-16'ların bombaları bırakma anını farklı şekilde kurguladıklarını söyledi. Hazırlanan videoyu izleyicilerin çok beğendiğinden de bahseden ünlü spiker, görüntülerin yüreklerdeki acıyı hafiflettiğinden bahsetti.

Sandrake

Sandrake

Üye
:hmmm Ne desemki ? Yorumsuz

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
enginzz

enginzz

Üye
yorum yok karısık bı durum

fireman87

fireman87

Üye
Canlı izlemiştim o olayı gerçekten utanc verici ..

akondd

akondd

Üye
flash tv, kanal7, samanyolu
bu kanallardan nefret ediyorum

fireman87

fireman87

Üye
flash tv, kanal7, samanyolu
bu kanallardan nefret ediyorum

Flash tv'yi anlarım nefret etmeni, ama diğerlerinden neden nefret ediyorsun ? Dinini yaymaya calıstığı içinmi ?

• Beğen
Tepkiler: Mau5Trap
enginzz

enginzz

Üye
bu kanalların kıme aıt oldugunu bıldıgımz ve bole haberler verdıgı ıcın nefret edıyoruz ya

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
flash tv gibi bi kanal zaten diğerleriyle yarısamayacağı için hep gündemde kalmak istediği icin böyle sacma sapan seyler yapıyorlar.Yalçın abidir rüyanız hayrolsun gibi programlar mesala.Kanaldaki herkes yapmacık nasıl bir kanaldır bilemiyorum.

kpln04

kpln04

Üye
ah yalçın abè ah nerden şikayet edebilirim bu kanalı ayrıca kanal 7 ve samanyolunun ne mal olduğuda ortada

_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
ah yalçın abè ah nerden şikayet edebilirim bu kanalı ayrıca kanal 7 ve samanyolunun ne mal olduğuda ortada

Kardeşim burada konumuz Kanal 7 veya Samanyolu tv değil yorumlarınızı yaparken biraz daha düzgün bir şekilde yapın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...