Flash Player

Sponsorlu Bağlantılar

ersan89

Üye
    Konu Sahibi
Flash Player
telefona flah oynatıcı prg yükledim. adı flash player. telefonada swf formatında dosya attım. aç dediğimde bi süre bekliyor ve prg kapanıyor napcam ben oynatmak için

a21a

a21a

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ersan89 &#064; Feb 5 2006, 01&#58;32 PM) [post=272175]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telefona flah oynatıcı prg yükledim. adı flash player. telefonada swf formatında dosya attım. aç dediğimde bi süre bekliyor ve prg kapanıyor napcam ben oynatmak için
[/b][/quote]

bu tek senin sorunun değil. sorunsuz bir flashplayer henüz çıkmadı. sadece kendi demoları varsa oynatıyor.

ksfb

Üye
bana da flash player lazım lütfen yardım

xrz

Üye
ŞU ANA KADAR FLASH OYNATABİLEN FLASH PLAYERE RASLAMADIM

ksfb

Üye
ya bende bi flash player var.dosyayı aç diince hata mesajı veriyo

ksfb

Üye
bende bi flash player var.dosyayı aç diince hata veriyo

perkon

perkon

Üye
arkdaşlarda sabahtan beri onu diyo.herkezde nerdeyse flash plauer var ve herkezde hata veriyo.doğru düzgün çalışanını da beceremediler.

AHMET2525

AHMET2525

Üye
arkadaslar elimde flash player var linkini verebilirim fakat yasak bi ara upload ederim

ksfb

Üye
flash player 2.0 gayet güzel çalışıyo

alilafci

Üye
6600 telefonum var bendede hata veriyor. lütfen yardım

muzzy42

Üye
benim telefonda orjinalinde var (n95) hic bi sorun yok

memolim83

memolim83

Üye
arkadaşlar flash player 2.0 ve üstü gayet güzel bi deneyin :oke:

SİLME

Üye
N79 içn flsah player yok mu yardım edim

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
N79 içn flsah player yok mu yardım edim
nokia n79 da adobe flash player 3.0 zaten dahilidir. n79a flash player yüklemeye gerek yoktur.ama isterseniz 3.1 sürümünün indirebilirsiniz.
eğer internetten video yada tv izlicekseniz skyfire programından başka çare yoktur.
emeğe saygı.

hakan_12

Üye
YA ARKADAŞLAR ALAH RIZA SI İÇN YA SAMSUNG STAR 5233A TELEFONA FALSH PLAYER BULURSANIZ SEVİNİCEM GOOGLEYE GİRİYOM F REMİ CIKIYOR VİDE O İZLEYEMİYOM NOLUR SAMSUNG STARA FLASH PLAYER BULUN BİRDE PROGRAMARL BULUN JAVA DESTEKLİ VE FALSH YAZLIM ATMAYI YAPAMAIMBEN BOOT .. BULAMADIM CEP TELEFONUM DWLAND DİYOR KIRMIZI YAZIYLA MAVİ EKRAN OLDU AMA Bİ ŞEY OLMUYOR OYLE KLADI YARDIM EDİN BUNLAR İÇN İYİ GÜNLER:s:S:S:S:S :d

ErraynN_

ErraynN_

Üye
bi link verin ya

Ntolga79

Ntolga79

Üye
Hata:nono:

ısm_02

Üye
çok acil lazım

erosbosa

Üye
abi ben samsung s3653 corby kullanıyorum bana jar uzantılı flash upload edebilirmisiniz lütfen acill!!!!

Takipçi Satın Al

Üst Alt