Flash player problemi (Çözüldü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cagribey

Üye
    Konu Sahibi
Flash player problemi (Çözüldü)
Merhaba, Youtube'da ya da herhangi bir sitede flash video izlerken normalde play'e bastığımda bir yandan buffer ederken diğer yandan videonun oynaması lazım. Ama bende play'e basınca 2-3 dk beklyorum ardından birden oynamaya başlıyor, anlıycağınız bilgisayara önce tamamını kaydediyor sonra oynatmaya başlıyor. Bu sadece flash videolarda yok 2-3mblık bir resme tıkladığımda da ufak ufak açması lazımken yine bir süre bekliyorum ardından açılıyor. uygulama indirirken falan da aynı. Sanırım önbellek ayarlarıyla ilgili bir problem ama nasıl çözeceğimi bulamadım.

kullandığım işletim sistemi xp pro sp3 , mozilla ve ie ikisinde de aynı problem var.

flashplayer java ve mozillayı silip tekrar kurdum düzelmedi.

yardımlarınıza ihtiyacım var teşekürler.:bigstar:

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Kaspersky Internet Security'mi kullanıyorsunuz ?...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Tahmin etmiştim...:D

Şunu bir dene...Açtığın sayfa eğer güvenli ise yani dolandırıcılık veya virüs vb. zararlı içerik içermiyorsa , önce tarayıcını kapat tüm açık sayfaları yani...Sonra sağ alt köşede kaspersky ikonuna sağ tıkla ve çıkış yap...Sonra açmak istediğin video filan herneyse onu aç...Mesela youtube'a gir herhangi bir videoyu oynat...Eğer normal bir şekilde hem buffer yapıp hem de oynatırsa sorun Kaspersky'nin ayarlarından...Dediğim şekilde yaptığında doğru oynatırsa sana Kaspersky ayarlarının nasıl olacağını anlatırım...

cagribey

Üye
    Konu Sahibi
Tahmin etmiştim...:D

Şunu bir dene...Açtığın sayfa eğer güvenli ise yani dolandırıcılık veya virüs vb. zararlı içerik içermiyorsa , önce tarayıcını kapat tüm açık sayfaları yani...Sonra sağ alt köşede kaspersky ikonuna sağ tıkla ve çıkış yap...Sonra açmak istediğin video filan herneyse onu aç...Mesela youtube'a gir herhangi bir videoyu oynat...Eğer normal bir şekilde hem buffer yapıp hem de oynatırsa sorun Kaspersky'nin ayarlarından...Dediğim şekilde yaptığında doğru oynatırsa sana Kaspersky ayarlarının nasıl olacağını anlatırım...
Aynen dediğin gibi çıktı kaspersky'i kapatınca düzeliyor. Bundan sonra ne yapmam gerekiyor acaba? şimdiden çok teşekür ederim

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim kardeşim...

Kaspersky ayarlarını açın...Dosya , E-Posta ve İnternet koruma ayarlarını varsayılan seviye olarak belirleyin...Diğer koruma ayarlarını da varsayılan seviye yapın...Sonra uygulayıp tamam deyin...Sonra tarayıcınızı açın ve Kaspersky açık iken herhangi bir videoyu bu şekilde izlemeye çalışın...Eğer normal bir şekilde hem buffer yapıp hem oynatırsa sorun halledildi demektir...

cagribey

Üye
    Konu Sahibi
Dediklerinizi yaptım sorun halloldu, tekrar teşekürler

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Rica ederim...;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt