flash nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
flash nedir ?
merhabalar
ben nokia 603 kullanıcısıyım. telefonu 4 aydır kullanıyorum forumda da dolanıyorum oyun uygulama vs.
bi konuyu incelerken gözüm takıldı.
Kod:
symbian-3-yazilim-destek/symbian-3-cihazima-android-istelim-sistemini-yukliyebilirmiyim-546128.html[B]
Kod:
konu için kodun başına maxicep.com ekleyin.
Kod:
keşke mümkün olsa ama anladığım kadarıyla telefonun n8 belleyi flashlarsan android neymiş ki diyeceksin
buda bi kullanıcının yorumu

bu flash sürekli gözüme takılıyor. nedir bu flash atmak? ne işe yarıyor yani ? atmalı mıyım bende. yardımcı olabilir misiniz ?[/B]
belki sorum bilenlere cok komik gelebilir ama aydınlatırsanız sevinirim. :)

ANIL

ANIL

Admin
Yazılımı yeniden yüklemek oluyor. Yazılım silinip tekrar yükleniyor. Telefonda bir sorun yoksa atmana gerek yok.

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
Fazladan bir katkısı olmuyor yani telefon ölmediği sürece :).teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: ANIL
The Equalizer

The Equalizer

Üye
merhabalar
ben nokia 603 kullanıcısıyım. telefonu 4 aydır kullanıyorum forumda da dolanıyorum oyun uygulama vs.
bi konuyu incelerken gözüm takıldı.
Kod:
symbian-3-yazilim-destek/symbian-3-cihazima-android-istelim-sistemini-yukliyebilirmiyim-546128.html

Kod:
konu için kodun başına maxicep.com ekleyin.
Kod:
keşke mümkün olsa ama anladığım kadarıyla telefonun n8 belleyi flashlarsan android neymiş ki diyeceksin
buda bi kullanıcının yorumu

bu flash sürekli gözüme takılıyor. nedir bu flash atmak? ne işe yarıyor yani ? atmalı mıyım bende. yardımcı olabilir misiniz ?

belki sorum bilenlere cok komik gelebilir ama aydınlatırsanız sevinirim. :)

Bu konuda arkadaşımız açıklamış nasıl yapıldığını.Telefonunu ilk günkü haline çeviriyorsun kısacası :) İncelemek istersen Tıkla

sayamora

Üye
    Konu Sahibi
cok sagolun arkadaslar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt