flash lite

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batikan34

Üye
    Konu Sahibi
flash lite
arkadaşlar e71 telefonum için siteden flash lite 3.1(4) uygulamasını indirdim ve telefona kurdum mevcut flash lite 1.00 üzerine kurdum fakat daha önce açılan bazı flash programları açarken sistem hatası verdi uygulamayı açmadı daha sonra flash lite 3.1 uygulamasını kaldırdım doğal olarak sistemdeki mevcut sürüm flash lite 1.00 kalkmış oldu kısaca elimizdeki flash lite da gitti,sizden ricam e71 için çalışan flah lite uygulaması var mı,yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler..

celibar

celibar

Üye
telefonda kurulu olan flash lite sürümü silinmemiş olması lazım.eğer görünmüyorsa telefona format geri gelir.

osmantaner44

Üye
aynısını bende yaptım uzerine kurdum ama en son bişe dedi tmm dedim kurdu sanırsam uyqun deqilmi ne onun gibi bi hata verdi bende el alışkanlıqı tmm a bastım.ve şimdi tekrar eskisini kuramıyorum ve bulamıyorum.bulduklarımın hepsi hata veriyor.direk sertifikasız vs bildiqiniz varmı

ibrother

ibrother

Üye
dahili old için yükleyemezsin

osmantaner44

Üye
valla anlamadım ama kendi kendine tekrar geri geldi hiç bişe yapmadıqım halde :D:D tlf elime aldım öyle kurcalıyodum bi baktım simgesi tekrar aynı yerinde :D

wildtiger223

wildtiger223

Üye
sitede flash lite 3 var onu yükle bende 3.14 ü yüklemistim flash dosyalarını acarken sistem hatası verıodu kaldırdım telin kendi 3.0 ı var onu kullanıom ama nette video izleyemiom tabi. 4.0 çıkacak demişlerdi 1 yıl oldu hala çıkacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt