andezitt
Üye
-
Konu Sahibi
-
Facebook'taki videoları yükleyemezsin ama HTML5 destekleyen sitelerdeki videoları izleyebilirsin.Telefonu aldıktan sonra ayrıca yüklemeye gerek yok.Güncelleme ile heleki Symbian'a flash player'ın gelmesi şuanlık hayal gibi ve Nokia'nın politikasında ani bir değişiklik olmazsa öylede kalacak.
Youtube'den felan video izleyebiliyosun. Ama facedekileri bilmemBide flash lite yüklü olarak geliyor
anladım t.ederim çok saol. peki facebook gibi sitelerdeki videoları açmak icin önerebilcek olduğun telefon var mı?
Şuanlık Android telefonlar tarayıcısında açıyor ama bir kaç ay sonra açamayacaklar tabi yinede farklı tarayıcılar yükleyerek izlenebiliyor.Aynı şekilde IOS'ta puffin browser ile izlenebiliyor ama performansı ve kalitesi pek iyi değil puffin'in.Yakında çıkacak Wp8'li telefonlarda da orjinal tarayıcısından izlenebilecek ve tarayıcısı masaüstündeki IE'nin aynısı olacak yani çok başarılı.Tabi o bütçeye alacağın hiç bir telefondan 603 performansı beklememek lazım mobilden flash player istemek biraz lükse kaçıyor sanırsam.He eğer çok gerekliyse bir Android model ya da 3GS (Puffin ile ne derece başarılı bilemiyorum) tercih edebilirsin.
t.ederim beni engin bilginle aydınlattığın için. telefonda video olmasada olur dicem lükse kacmıcam nokia 603 alıcam. sence nasıl telefon. nokia 603 mü alsam yoksa ace mi alsam bilemedim. öyle pek oyun tutkunu falan değilimdir onuda ekliyeyim de. yani şöyle mesaj yazması iyi olsun yeter desek olur bide interneti iyi olsun yeter sence hangisi daha iyidir?
t.ederim beni engin bilginle aydınlattığın için. telefonda video olmasada olur dicem lükse kacmıcam nokia 603 alıcam. sence nasıl telefon. nokia 603 mü alsam yoksa ace mi alsam bilemedim. öyle pek oyun tutkunu falan değilimdir onuda ekliyeyim de. yani şöyle mesaj yazması iyi olsun yeter desek olur bide interneti iyi olsun yeter sence hangisi daha iyidir?
kardeşim 603ün 1ghz işlemcisi,512mb rami,3.5inç clear black 1000nit parlaklığında ekranı ve 128mb bcm2763 güçlü bir gpusu var(gpudan emin değilim ama güçlü bir gpu)acede 800mhz işlemci,279mb ram,32mb adreno 200gpu,3.5inç 320*480 ekran var her konuda ve herşeyde 603 üstün ayrıca fazla oyun oynamam demişsin.zaten gameloft oyun yapıyor onları oynarsın asphalt6 falan
1.3 değil mi fp1 ile 1.3 oldu diye biliyorum
kardeşim 603ün 1ghz işlemcisi,512mb rami,3.5inç clear black 1000nit parlaklığında ekranı ve 128mb bcm2763 güçlü bir gpusu var(gpudan emin değilim ama güçlü bir gpu)acede 800mhz işlemci,279mb ram,32mb adreno 200gpu,3.5inç 320*480 ekran var her konuda ve herşeyde 603 üstün ayrıca fazla oyun oynamam demişsin.zaten gameloft oyun yapıyor onları oynarsın asphalt6 falan
Pek oyun yapmıyor artık zamanında yapmış desek daha doğru olur
Oyun uygulama pek önemli değilse 603 çok daha başarılı bir alet.O fiyata alınabilecek en iyi cihaz diyebilirim.Ben 700 TL'den düşük bütçeye Android telefonları önermiyorum yani şimdilik.
t.ederim son kararım 603 en kısa zamanda almayı düşünüyorum bende çok saolasın.
Rica ederim ne demek hayırlı olsun şimdiden
1.3 değil mi fp1 ile 1.3 oldu diye biliyorum
Sanırım resmi olarak açıklanmadı 603 ben de emin değilim şimdi aklım karıştı ama kullananlar da hızlandığını söylüyor
701 ve 700 1.3 oldu 603'te 1 ghz'de kaldı öyle değilmiydi.Hatta bu olay yüzünden çok eleştiri almıştı Nokia
Sanırım resmi olarak açıklanmadı 603 ben de emin değilim şimdi aklım karıştı ama kullananlar da hızlandığını söylüyor
Bilen Symbian kullanan birine sormak lazım
Sanırım yok ama biraz araştırmalıyım
Bilen Symbian kullanan birine sormak lazım
Sanırım yok ama biraz araştırmalıyımŞuraya bir bak istersen
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yorum açıklamış sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?