Silinen Üye 737108
Kapalı Hesap
Ben de çoğu video'yu izleyebiliyorum ama face'ten video izlenmiyor. Genel olarak memnunum ama anna'da tarayıcıyı kitliyor flash lite. Belle'de gördüğüm kadarıyla bu sorunları büyük ölçüde çözmüşler. Flash lite sürümünün ise yenisini beklemeyin boşuna adobe mobil için flash desteğini kesti. Html 5 bundan sonrası.
Peki dostum. Htlm 5 e nokia destek vercekmi
Şu anda o ios, meego, android, anna ve belle'de o destek var. Geriye kalan iş adobe'a düşüyor.
Adobe'un kendi sitesinde html 5 aracı var adı da edge.
----------Eklendi @ 09:36:31 ---------- Yazıldı @ 09:33:48 ----------
Flash sorunu diye birşey yok videolar aşırı uzun olmadığı sürece sorunsuz olarak izlenebiliyor.
Yokmu ? C6-01 kullanan biri oynuyodu ama Çift tıklamq özelligi yok diyodu
----------Eklendi @ 18:33:19 ---------- Yazıldı @ 18:32:16 ----------
701 de kasmaz diyorum ama sizce ?
----------Eklendi @ 18:34:08 ---------- Yazıldı @ 18:33:19 ----------
Yok ya n9 bana göre degil
----------Eklendi @ 18:35:06 ---------- Yazıldı @ 18:34:08 ----------
Ya bilemicen o işi siz bilceniz
[alikan];4098695' Alıntı:Kardeşim Adobenin sitesindeki Edge de temelde HTML5'i kullanan programlama dili. HTML5 çıktığı zaman adobenin flash'ın büyük düşüş yaşayacağı bilinen bir şey fakat bunu azaltmak için onlarda durmuyor sürekli güncelleme ve yenilikler yapıyorlar, mesela HTML5 in yapamadığı 3D oyun tasarım destekleri vs gibi özelliklerden kazanıyor. ama çoğu internet devi de farklı düşünceye sahip Apple, geçtiğimiz sene iPad ve iPhone'larda Flash kullanma fikrinin iyi olmadığını söylemişti forumlarda okuduk. Facebook, kurduğu HTML5 kaynak merkezi ile geliştiricilerin Facebook yoluyla erişilebilen mobil uygulamalar oluşturmasını umuyor. Google ise sonraki jenerasyon Gmail'i oluşturuken HTML5'den faydalanıyor. Buradaki kastım HTML5 in Adobenin Flash Player uygulamasının pabucunu dama atacağı.
Ayrıca bazen kısa videolarda da flash uyarısı cıkıp beyaz ekran hatası alıyorum. Ben senden daha çok isterim kullandığım telefonda böyle sıkıntılar olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?