Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

yaylalı

Üye
dostum benim 6630 a programı yüklemiyor bile.6630 flash lite 3ü destekliyor mu?

lütfen yardım.:bilmem:

dianswer3

Üye
aa güzeelll sevdim ben bu programı....

--------------- Ekleme ---------------

tabiii emeğine saygı göstermeyi biliriz...:d

undertaker88

Üye
Çok teşekkürler..Yaptım her soleneni playlistte yaptım listeden...Açıldı fakat bi kaç ayar çekmem lazım görüntü sesten sonra geliyo...

Venessa

Üye
Emeğinize Sağlık

noman

noman

Üye
ya arkadaşlar programı çalıştırdım gerçekten çok güzel ama bu verilen listedeki video1,video2 var parçaları o isimde kaydettim çalışıyor ama benim bilgisayar o xml dosyasını düzenlememe izin vermiyor rica etsem bilen biri varsa bana o dosyayı video15 'e kadar yapıp gönderebilirmi lütfen...

cimbomcem

Üye
e nin icine card reader olmadan nasıl atıyosunuz onu anlamadım ben :S fxplorerdan msgları bulamıyorum :S

necro83

Üye
Arkadaşlar, yapanın emeğine sağlık yanlız, eğer youtube videolarını seyretmek istiyorsanız ve telefonunuza kaydetmek istiyorsanız ve hatta telefona attığınız .flv uzantılı flash videoları izlemek istiyorsanız bukadar uğraşmaya gerek yok. Sadece ücretsiz yayımlanan Em Tube programını kurun ve kolay gelsin :)

Not: 1) eğerki Wi-Fi niz yoksa cihazınızda youtube dan izleminizi tavsiye edemiyeceğim ki faturalarınız kontorleriniz sizi videodan daha fazla şaşırtacaktır. Böyle durumlarda telefona bilgisayardan atın bitsin :)

2) nokia N95 8gb için flash lite 3 ü içeren Firmware Update'ini yayımladı, olan arkadaşlara duyrulue. Benim gibi N95 ve N81 vb. diger N serisi Os9.1 V3 cihaz sahiplerininde çok bekleyeceğini sanmıyorum. Bu Flash lite 3 sayesinde direk browserdan izleyebilmektesiniz videoları ve neredeyse bütün Flash içeriklerini sorunsuz görüntüleyebilmektesiniz. Ama Em tube kaliteli bir program ki sadece youtube tabanlı olarak yapılmış ve iyi bir arayüzü var.

Umarım açıklayıcı olmuştur ve programı bulamazsanız buraya ekleyebilirim. Herkeze kolay gelsin.

Bu siteden indirebilirsiniz en son versiyonları...

yonsoz

Üye
abi çok sağol manyak olmuş

BABA KARTAL

BABA KARTAL

Üye
SAOL KARDEŞ ELLERİNE SAĞLIK :oke:

guldos

Üye
.flv ve .swf uzantılı videoları oynatacagi yazilmis ama googleplayer in uploadvideos.com undan vieolari yükledigi halde ayni dosyalari acamiyor oynatamiyor. flash 3 e ragmen hata veriyor. neden acaba???

andromeda885

Üye
slm dostum eline sağlık çalışıyor ama donuk birşekilde ilerliyor acaba bendemi böyle çalışıyor yoksa normal mi tşk

g790

Üye
Sağolasın Paylaşım Güzel

guldos

Üye
''.flv ve .swf uzantılı videoları oynatacagi yazilmis ama googleplayer in uploadvideos.com undan vieolari yükledigi halde ayni dosyalari acamiyor oynatamiyor. flash 3 e ragmen hata veriyor. neden acaba???''
diye sormustum yanit alamadim kimseden. Em tube cok guzel calisiyor sorun yok da swf uzabtili google dosyalarini acmiyor. yardim rica edebilir miyim?

qrhun919

qrhun919

Üye
tşk paylasımın iii

andturk

Üye
valla dediklerinin aynısını yaptım çalışmıyor

veyselsari23

Üye
cook hos tesekkur ederim

ademm2

ademm2

Üye
sağol aradığım prolardan biriydi

SeMoLi

SeMoLi

Üye
ben n73 de denedim sorunsuz youtube videolarını izleyebiliyorum. elinize sağlık teşekkür ederim.

Takipçi Satın Al

Üst Alt