Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

TOLGAHAN72

Üye
tesekkürler kardesss

hamzabey16

Üye
Paylaşımına çok teşekkür ederim.

zalim bey

Üye
emeğine sağlık

your2space

Üye

memo7000

Üye
teşekkürler arkadaşım emeğin için:oke:

ramazan12345

ramazan12345

Kapalı Hesap
Saolun Varolun

guneysu89

Üye
saol

darknessks

Üye
kardes cok saol gayet gusel calısıyo

espana

Üye
saoll paylaşımın için

mevlut

Üye
bunu N95 e olanını nerden buluruz acaba ? veya bu N 95 e uyarmı ???

nick_im

Üye
tşk kardeş:oke::)

otmail_yf

Üye
n95 e uyumlu ama other dosyası sadece bilgisayarla bağlantıda gözüküyor.Ne halledecekseniz ordan halledin.Özellikle pc suite olsun.Bide ben ismini başta video yazdım çıkmadı sonuna flv ekledim(video.flv) öle açtı nasıl iş anlamadım neyse sonunda açıldı.

adinsas

Üye
kardeş emeğine sağlık ama flash lite 3 p990i de uyumsuz diyor ve yüklenmiyor doğrumu yoksa benmi yanlış yüklüyorum.okadar heveslenmiştim hevesim kursağımda kaldı.zaten bu deneme sürümü ondanmı acaba.yabancı bi sitede youtube player la beraber vermiş ama flash lite 3 ü yükleyemeyince ilerisini göremedim.yardımcı olurmusun

xjonnyx

Üye
Slm,

aynen yükledim amma su flv dosyasi yok bende nasil acacas digelim youtube daki videoyu digelim
URL imi kopyalicaz nasil olacak arkadalar :bilmem:

Biriniz aydinlik getirirseniz cooook mem oolurum :yuru

1.flash 3 kurun
2.E.Others dosyasina SWF ile xml dateilari kopyaliayin
3. anlamadim
4. analmadim

Nasil olacak bir aydinlatsaniz:sukur:

ferhattunc

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım emtube player çıktı onu indir uğraşma ister indirdiğin dosyayı telefona at izle ister direk arama yapıp izle:) flash lite 3 ü de flash lite2.1 in oynatamadığı flash 8 dosyalarını ve flash 2.1 in oynatabildiği tüm flashları oynatmak için kullanırsın.

emrah_a

Üye
dostum gerçekten tebrik ediyorum... çok başarılı ve akıllı bir kullanıcısın... ben bilgisayarı ve telefonu böyle bir merakla kullanan insanları gerçekten takdire şayan buluyorum... Tebrikler..:) Her ne kadar flash3 oynatmıyorum desede senin bu başarın gerçekten çok güzel. Ayrıca düşünün arkadaşlar flash3 bunu oynatamazmıydı? oynatabilirdi peki neden oynatmıyorlar? yeni pazar yaratmak için... tekrar tebrik ediyorum.

dnz424

dnz424

Üye
emege saygı.
tesekkurler

hakoc

Üye
hersey oldu ama direk sayfasinda internet üzeri bakmak istiyorum olmuyor. Lütfen acil yardim sagolun arkadaslar

gibilir

Üye
Çok teşekkürler gerçekten oynatıyor...

Takipçi Satın Al

Üst Alt