Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

edahoca

Üye
:( e66 "dahili bir bileşen" uyarısı çıkıyor, yüklemiyor :(( yardım lütfen

yalcin2323

Üye
arkadaşlar ben flash lite 3 ü yükleyemedim...dahili bileşen diyor yüklenemez.bi çaresi varmı acaba onun ??

sek00

sek00

Üye
kardeş bnde yüklenemiyor dahili bir bileşen diyor napmam lazm

tiar

Üye
kardeş nasıl yüklenior bi söleyin ben daha flash lite'yi yükleyemedim hangi dosyaya atılıor az söleyin

bluenighT_497

Üye
S.a Kolay Gelsin...

Arkadaslar googleye girin m.skyfre yazıp karsınıza cıkan linklerden ilkine girip indirin kurun ondan sonra facebook youtube ve diger tüm sitelerdeki videoları acıyor hatta telden okey bile oynanıyor facebookta, tabi biraz kasma oluyor ama hic olmamasından iyidir...

SELAMETLE....

silentnighthk

Üye
ya bnde hersey tamam ama goruntu glmio ya zamn ilerliyor ama goruntu yok yardım:vur

oycalis

Üye
Türkçe açıklaması varmı????????

reallblood

Üye
Bu program nakia 6630'a oluyomu ben flash lite 3 ü kurmya çalıştığım da hata verip kurmadı sorun telefondamı caba

enwerkn

Üye
muhtşm oldu tşk.

ekrem155

Üye
eyvallah

dpat

Üye
s.a arkadaşım bi konuda yardım isticektim skyfire kurdum acılırken 4.3.2.1.00 ... bilmemne diye bir hata veriyor
o nedir yardımcı olursan sevinirim

jhamzax

Üye
ben flash lite3 kurduqum zaman yüklenemiyor bu dahili bi bileşen diyo Yardımcı olnuz lütfen :(

srdrerkoc

srdrerkoc

Üye
N70 de denedim ama çalışmıyor.

sahin21

sahin21

Üye
N82 de başarılı oldu sağol

'Davut

'Davut

Üye
Teşekkürler..

yunsago

Üye
sağol

haktas70

Üye
listexml e:\oyhers e kopyalmıyor. isim değitrdim yine olmadı. flash programı yüklerkerken "yüklenemiyor.bu bir dahili bileşen"uyarısı veriyor

isa_ocel

Üye
çok yavaş gösteriyor

1toprak

Üye
olursa çok sevincem tskr

oook

Üye
paylaşım için sağol

Takipçi Satın Al

Üst Alt