Flash lite 3 + FLV player

Sponsorlu Bağlantılar

yafess

yafess

Üye
bende olmadı e72 nokia

halil1024

halil1024

Üye
işte size süper bir olay.youtube google video gibi flv videoları cepte çalıştırmayı başardım :oke:
öncelikle flash lite 3 programını yüklüyorsunuz .Flash lite 3 indirdiğiniz flv dosyalarını oynmatayacaktır ama önemli değil bunu da flash flv player + xml dosyasıyla halledicez.
şimdi flv dosyalarınızı ve aşağıda verdiğim flvplayer.swf dosyalarını E:others içine atın ve liste.xml dosyasını notepadle ya da telefonda fexplorer text editörüyle açıp video.flv yazan yere flv dosyanızın ismini yazın (yalnız türkçe karakter kullanmayın xml desteklemez) g bu sizin video listenizdir istediğiniz kadar video ekleyebilirsiniz tek yapmanız gereken <track></track> arasını kopyalayıp herhangi bi </track> tagından sonrasına yapıştırın aşağıdaki gibi ve listenizi oluşturduktan sonra liste.xml nin ismini playlist.xml olarak kaydedin.videoların adlarını xmlye aşağıdaki gibi ekledikten sonra playlist.xml yi de E:others
içine atın şimdi flash lite 3 programını çalıştırın ve flashplayer.swf dosysını açın yön tuşlarını kullanarak videolar arası geçiş yapabilirsiniz

<track>
<location>video1.flv</location>
</track>
<track>
<location>video2.flv</location>
</track>
.......................
mantığı anladıysanız çok kolay az bi uğraşla artık flvplayeriniz cebinizde :oke:
ii de biraz uzun :hmmm

Requİn

Üye
kardeş ALLAH razı olsun sende çalışıyo sağolasın elin kolun dert görmesin çok güzel görüntüsü var...

cakal_78

cakal_78

Üye
sen verdiğim flash lite 3 ü kur. sonra flv dosyasının ismini video1 olarak degistirip E:others içine at ondan sonra flvplayer.swf dosyasıyla liste.xml yi de E:others içine at ondan sora flash lite 3 programından flashplayer.swf yi çalıştır görürsün çalıştığını

saydıklarının yapılmışı war hocam :D

erdalkazer

erdalkazer

Üye
5800 da gùncelleme alınıp flashlıte 3 indirdiğiniz zaman zaten youtube ve video.google video izleniyor :)

nori

nori

Üye
çok kötü anlatım :S

ridvan064155

Üye
sis dosyası diyo açmıyo

--------------- Ekleme ---------------

tel'im E65 yardımcı olursanız sevinirim

ms lazer

Üye
saolda sen bunu naasıl çözdün zamanına yazık

d.alikose

Üye
facebook ta videoları izleyebiliomuyuz bununlar

OsmanAkbas

Üye
Selam arkadaslar ben osman. Flash lite 3ü indirdim fakat bu bir dahili bileşen diyor telefon ve yükleyemedim. Bana yardım edebilir misiniz?

argeş

Üye
E:OTHER demşn ya.ya otelin neresnde.bnde yok qaliba :S

OsmanAkbas

Üye
Ben flash lite 3 calistiramiyorum. Tel nokia6220c bana yardımcı olursaniz sevinirim

argeş

Üye
ya yükledm.telefna flash die programda eklendi.şmdi o ismini video1 yabmamız qereken flv dosyası yok.2 tane flashlite 3 var 1 tane flvpalyer.swf var 1de liste.xml var :S acil cwp ltfen.?

kodaloğlu

Üye
kontör gidiyr mu

Requİn

Üye
sagolasın kardeş guzel de benim telefonda cok yavas oynuyo nokia 6220 navigator bi yerde yanlıs yapmı olabilirmiyim ses goruntuden onde gidiyo :D

furkan78

furkan78

Üye
bişey sorcam n7o te çalışıyomu donmadan

kapo21

Üye
teşekkürler

fırtına6141

fırtına6141

Üye
arkadaşlar hepinize çok teşekkür ediyorum ellerinize sağlık

iyice28

Üye
5800 için uyumlu değil..

eyup007

eyup007

Üye
2730c de olacak diye düşündüm flash lite 3 kendi sisteminde var ( Hernekadar s40 olsa bile )

Şöyle bir sorunla karşılaştım telefon xml dosyalarını tanımıyor fakat flash player i çalıştırıyor.

acaba başka bi yolu varmıdır?

Takipçi Satın Al

Üst Alt