Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Flash lite 3 + FLV player
Sponsorlu Bağlantılar
gercekprens
Üye
ya arkadaşım sen kolay diye yazmışssın ama ben okuyorum kimsenin bu olyaa kolay dediği yok.ama ben yaptım haberin olsun..sen biraz daha anlaşılır bir dille anlat...hatta görselle...
tayphoon80
Üye
dfgdg
tugay__25
Üye
tşk
alfonso_edishon
Üye
maxicep i seviyoruz
yavuzbekl
Üye
bu n97 de calısırmı ben usanmdım artık n97 flash player aramaktanda yardımcı olun yada n97 flash player varmı? youtube facebook vıdeolarını ızlemek ıcın..
william wallace
Üye
ya bişet soracam cevap verirsen sevinirim flash lite yi yüklüyorum dahili bileşen diyor ve yüklemiyo
bu nsl bir cevaptır yaa admin olsaydım kesin seni banlardım böle bir cevapmı olur hiç yazma daha iyi
SERTANCETİN
Üye
ya arkadaslar suna bı acıklık getırelm sımdı bu programı ındrnce netten telle vıdeo benzerı seyler ızlyeblckmymz bunu bı soleyn once
odurbudur
Üye
arkadaşlar innov8 için flash player.yalnız bu işleri becerecek bilgim yok.yazılanları okuyunca programları pc ye indirip bişeyler yapıldığını anladım.drek telefona indirıp açabileceğim bişeyler??
tombilibaykus
Üye
arkadaslar e71 de dahili bilesen diyerek yüklemiyor yardim ederseniz sevinirim tesekkürler
cellchuck
Üye
teşekkr ederim güzel pro.
merty24
Üye
saol
halo_0036
Üye
Kardeş benim N95 8Gb tel. var ama kuramıyorum çoğu proğramı Sertifika hatası diyor. uygulama sağlayıcısıyla görüşün düyo 1 Hafta önce 31 0 0 015 güncellemesini yükledeim tele ondan olabilir mi ne yapmam gerekiyo
thecnolog
Üye
abicim ben bunu nokia 5730 xm ime yükledim fakat dosya yüklenemiyor bu dahili bir bileşen dedi ben internetteki flv dosyalarını yavaş da olsa çalıştırıyorum fakat swf gibi mini oyunlar çalışmıyor bana bi yol gösterin
mes1994
Üye
sdfsadfsdf
soner87
Üye
bende N95 var dosya yuklenmiyor lutfen yardimci olurmusunuz
tuyu
Üye
karde saolasın
--------------- Ekleme ---------------
jkjnknbj
ferhat6060
Üye
arkadaşlar e71 telefon için flash oynatıcı bakıyorum bulan varsa lütfen....
bunun harici bileşeni yokmu
bunun harici bileşeni yokmu
svestica
Üye
video izlenebiliyormu netten kardeşim.bu n96 yi anlamadim gitti zaten.kimi videolari açıyor kimini açmıyor?özelliklerinede bakarsan taracıda flash destegı var dıyor anlamadım bı t8rl8