Flash hafıza nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
degerli43

degerli43

Üye
    Konu Sahibi
Flash hafıza nedir?
Nokia'nın sitesinde 3110c nin 32 mb flash hafızasının oluğu yazıyor. Bu flash hafıza nedir?

Hellboy®

Hellboy®

Üye
32 mb flash hafıza :hmmm ilk defa duyuyorum

xkadir61

xkadir61

Üye
tabiki, telefon hafızası demek.:oke:

schumici

schumici

Üye
dostum o flaş hafıza dediği telefonda flaş animasyonları açabilececğin anlamına gelir. mesela flaş saatler vb. uygulamalar. 32 mb olmasıda hızıyla ilgili. yani ne kadar fazla olursa animasyonları o kadar rahat çalıştırıyor demektir. umarım yardımcı olabilmişimdir:oke:

xkadir61

xkadir61

Üye
dostum o flaş hafıza dediği telefonda flaş animasyonları açabilececğin anlamına gelir. mesela flaş saatler vb. uygulamalar. 32 mb olmasıda hızıyla ilgili. yani ne kadar fazla olursa animasyonları o kadar rahat çalıştırıyor demektir. umarım yardımcı olabilmişimdir:oke:

:ok2::good:

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
32 mb flash dedigi telefonun tamamıyla kullanamadıgı ama telefonda bulunan rom dur toplam hafıza kullanılabilir olanı 9mb demiş arkadaslardan biri o zaman geri kalanı nı telefon sistem dosyaları içindeki programlar ve benzeri ozellıkler kullanmaktadır kısaca bu by by

alimax12

alimax12

Üye
32 mb flash dedigi telefonun tamamıyla kullanamadıgı ama telefonda bulunan rom dur toplam hafıza kullanılabilir olanı 9mb demiş arkadaslardan biri o zaman geri kalanı nı telefon sistem dosyaları içindeki programlar ve benzeri ozellıkler kullanmaktadır kısaca bu by by

evet katılıyorum

mami24

mami24

Üye

güzel acıklama:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Dahili hafıza yani cihazın sahip olduğu hafızaya denir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt