nadide78 Üye asus a 10 paket ayristirmada sorun var diyor ----------Eklendi @ 14:18:38 ---------- Yazıldı @ 14:17:44 ---------- tesekkurler her seyden once asus a 10 paket ayristirmada sorun var diyor .calismadi yani
asus a 10 paket ayristirmada sorun var diyor ----------Eklendi @ 14:18:38 ---------- Yazıldı @ 14:17:44 ---------- tesekkurler her seyden once asus a 10 paket ayristirmada sorun var diyor .calismadi yani
mavilacivert Üye Programı kurdum, s60v5 için bir java oyunuda attım, oyunun ikonu ekranda gözüküyor, menüden launch diyince please wait... diyor hemen altındada "maybe no sdcard..." diye bir yazı çıkıyor fakat başlamıyor...
Programı kurdum, s60v5 için bir java oyunuda attım, oyunun ikonu ekranda gözüküyor, menüden launch diyince please wait... diyor hemen altındada "maybe no sdcard..." diye bir yazı çıkıyor fakat başlamıyor...
harunb52 Üye Prompt that java midlet running out of memory diye hata veriyor java oyunları açmaya çalıştığımda.
idealistic_2011 Üye şimdi bu programı yükledim ama oyunu SD kartta görmüyo ? Bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyo. acemiyim.
şimdi bu programı yükledim ama oyunu SD kartta görmüyo ? Bu konuda yardımcı olurmusunuz ne yapmam gerekiyo. acemiyim.