@alim Üye 1.0 dan 2.2 ye kadar denedım bır kac surum yuklendı ancak hıcbır surum ......................... Java calıstırmadı!.......... Modlarda kural yazım denetımlerı duzeltılmeden kullanılamıyor.... Lutfen kullanıcılar denedıkten sonra yorum yapıp hangi cıhazlarda hangi sistemle kullanabılıdıklerını lutfen yazsınlar..... Lütfen rica ile.....
1.0 dan 2.2 ye kadar denedım bır kac surum yuklendı ancak hıcbır surum ......................... Java calıstırmadı!.......... Modlarda kural yazım denetımlerı duzeltılmeden kullanılamıyor.... Lutfen kullanıcılar denedıkten sonra yorum yapıp hangi cıhazlarda hangi sistemle kullanabılıdıklerını lutfen yazsınlar..... Lütfen rica ile.....
asdwa1111 Üye bütün herkes tşkr etmiş eline sağlık demiş fakat çalışanı göremedim ben daha. samsung gio var yüklediğim hiçbir java program-oyun çalışmadı. teşekkürler paylaşım için eline sağlık Allah razı olsun vs...
bütün herkes tşkr etmiş eline sağlık demiş fakat çalışanı göremedim ben daha. samsung gio var yüklediğim hiçbir java program-oyun çalışmadı. teşekkürler paylaşım için eline sağlık Allah razı olsun vs...
1oyun Üye Samsung Galaxy Minide tarafımca denendi fakat çalışmıyor. Anroid : 2.3 rootlu telefonuma yükledim javaları görüp kuruyor fakat açamıyor.
Samsung Galaxy Minide tarafımca denendi fakat çalışmıyor. Anroid : 2.3 rootlu telefonuma yükledim javaları görüp kuruyor fakat açamıyor.