jeki01 Üye jeki01' Alıntı: Medya dosyaları bulunamadı hatasını veriyor. ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... cevap yok mu?
jeki01' Alıntı: Medya dosyaları bulunamadı hatasını veriyor. ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... cevap yok mu?
Nedved Emekli Yönetici Konu Sahibi Lütfen yorumları inceleyin. Orayı işaretlemeyin.O farklı bir işlem.DOS diski yapmak için geçerli.Sadece Başlat'a tıklayın yeter. Genişletmek için tıkla ...
Lütfen yorumları inceleyin. Orayı işaretlemeyin.O farklı bir işlem.DOS diski yapmak için geçerli.Sadece Başlat'a tıklayın yeter. Genişletmek için tıkla ...
hrzkntli Üye Fürücüsündeki diski kullanabilmek için önce biçimlendirmeniz gerekli sorunu nasıl halledecez
Nedved Emekli Yönetici Konu Sahibi http://www.maxicep.com/pc-yazilim-g...-karsi-kapatmak-ve-acmak-otomatik-222107.html
kvo1905 Üye s.a ben programı ındırdım acıorum ama ne sürücü nede dıger hıçbır tus aktıf degıl sadece baslat tusu aktıf ona da tıkladım cıhaz denetlenıyor dıo 3-4 dk bekledım olmadı hçbıse nasıl calısıyor acıklarsanız sevınırım tesekkurler
s.a ben programı ındırdım acıorum ama ne sürücü nede dıger hıçbır tus aktıf degıl sadece baslat tusu aktıf ona da tıkladım cıhaz denetlenıyor dıo 3-4 dk bekledım olmadı hçbıse nasıl calısıyor acıklarsanız sevınırım tesekkurler
visionblg Üye Tesekkurler ne zamandan beri 8 GB KINGSTON DISKIMI KULLANAMIYORDUM. DÜZELDİ. TEŞEKKÜR EDRİM.