Flash delisi!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Flash delisi!
herkes günlük flaş sayısını yazsın bakalım flash delisi kim :D

kcsoft

kcsoft

Üye
günde 2-3 defa fazla atmam

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
Cfw Düzenlerken Baya Oluyor. Belki 13-15-20'ye Kadar ama Cfw'nin İşi Bittiyse 1 Kere Atarım Programları Kurarım Bir Daha Atmam. Kullanmaya Devam :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
aynen cfw ile uğraşırken çok oluyo :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
33:d:

anılbaran

anılbaran

Üye
tek tek oturup sayıyonuz sanki :D

Masterthone

Masterthone

Üye
7 tane attım en fazla üst üste bişey deilde sonra pişman oluyo insan laa diğer halinde bütün programlar kuruluydu şimdi kim uğraşacak diye :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
auto installer diye bişiy var dimi :D

Masterthone

Masterthone

Üye
Nasıl kullanılıo o :D

ltfcn01

ltfcn01

Üye
Günde birkere atarım her cwf yi bir gün denerim :) birden fazla kullanmam arada orjinal fw atar 1 ay telefonu dinlendiririm telefona zarar verdiğini düşünüyorum flashlamanın.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Günde birkere atarım her cwf yi bir gün denerim :) birden fazla kullanmam arada orjinal fw atar 1 ay telefonu dinlendiririm telefona zarar verdiğini düşünüyorum flashlamanın.

hiçbir zarar vermez

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl kullanılıo o :D

auto installerı indir ve kur
hafıza kartında ThinkChange adında klasör aç onunda içine C ve E klasörleri aç sonra telefona yüklenecekleri C klasörüne hafıza kartına yüklenecekleri E klasörüne at auto installerda start butonuna bas o kursun sende beyaz tuşa bas kafana göre takıl :D

Masterthone

Masterthone

Üye
auto installerı indir ve kur
hafıza kartında ThinkChange adında klasör aç onunda içine C ve E klasörleri aç sonra telefona yüklenecekleri C klasörüne hafıza kartına yüklenecekleri E klasörüne at auto installerda start butonuna bas o kursun sende beyaz tuşa bas kafana göre takıl :D
çok makbule geçti kardeşim :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
bişey deil ne demek :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
    Konu Sahibi
denedin mi? :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt