Flash bellekteki dosyalar görünmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Flash bellekteki dosyalar görünmüyor
bilgisayarımdan bakınca doluluk oranı görünüyor fakat tıklayınca klasör boş diyor.winrarı açıp onun üzerinden giriyorum dosyaları görüyor ne oldu acaba buna ?

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
YOL 1
Regedit'e girin (başlat/çalıştır/regedit)
HKEY_Lochal Machine/software/microsoft/windows/current version/explorer/advenced/folder/hidden yolunu takip edin.

"nohidden" açın;
checked value 2
default value 2
yapınız.

"showall" açın;
checked value 1
default value 2 yapınca gizli dosyalar görünür.

duruma göre korunan win. dosyalarını da göstermeniz gerekebilir. kolay gelsin.

YOL 2

USB içinde iken sağ tıkla
yeni winrar arşivi oluştur,
dosyayı çift tıkla boş olarak aç
winrar adres çıbığı solundaki bir seviye yukarı çık tıkla

YOL 3

(x= flash disk in harfi)
başlat çalıştır cmd
x: (enter)
attrib -h -r -s /s /d *.* (enter)

YOL 4

Klasör Seçenekleri --> Görünüm --> Korunan işletim sistemi dosylarını gizle seçeneği var onun işaretinin kaldırarak

YOL 5
baslat>>çalıştır a CMD yazarak CMD yi aç

gelen dos ekranına şunları yaz

taskkill /im explorer.exe /f
x:
del autorun.inf /a /f
del *.com /a /f
del *.bat /a /f
del *.cmd /a /f
attrib -s -h -r *
explorer.exe x:

burada x: yerine flash diskin harfini yazman gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim.diger flash bellektede baska sorun var.bilgisayarimdan ustune tikliyorum.dosyalar gelmesi gerekirken kisayol geliyor ona tiklayinca geliyor dosyalar.bunun sorunu nedir acaba fotograf atiyorum simdi

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Dosyaların olduğu klasörü kısayol yapıp mı attınız diske? Belki bu sebep olabilir.

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Tesekkur ederim.diger flash bellektede baska sorun var.bilgisayarimdan ustune tikliyorum.dosyalar gelmesi gerekirken kisayol geliyor ona tiklayinca geliyor dosyalar.bunun sorunu nedir acaba fotograf atiyorum simdi

hocam bizim akıllı tahta da aynı şey oldu o kısayola bi kaç kez tıkla gelir dosyaların :ehe

edit : kısayol virüsü flash belleği tara ve pc yi de bi tara derim ;)

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

Silinen Üye 2505573

Kapalı Hesap
combofixle pcyi temizle bendede olmustu

• Beğen
Tepkiler: ghstr
Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Off :((

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarda yada dosyalarda ciddi bir virus var ya nasil kurtulurum bundan biri yardimci olsun rundll.exe adli bisey system32 de silinmiyorda.flashlarin icine etti yaa.

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
    Konu Sahibi
Elimdeki format flasi sanirim vurus yemis ve dosyari silinmis ayarsiz calisiyor yari turkce yari ingilizceydi onu sildim taa ilk bilgisayar aldigimda pc ile gelen vista cd si ile format attim internetten windows 10 yukledim onu flasa kurdum bidaha format attim eset smart securty adwcleaner combofix malwarefigher adaware ile taradim su an allaha sukur vurus gozukmuyor flaslar eski biraz 1 2 yillik öldü mu acaba noldu bicimlendirme yapamiyor ama yapiyor bende anlamadim cok zorladi beni pc ama basardim. Ndnahskabsuudkakah:))))

Takipçi Satın Al

Üst Alt