seyyid70
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadașlar su tarz program ariyorum. Flash bellek ya da sd card a sifre koycam ve her nerede kullanirsam kullaniyim sifre olmadan bilgilere erisemeyim hatta bicimlendirmeye bile izin vermese daha da iyi olur var mi program oneriniz. Pc ye takinca (xp,vista,7,8,10, pardus,macbook, linux hepsinde sifre istesin) telefona takinca sifre istesin. Dedigim gibi sd kartta sahsi fotograflari saklamam lazim calinma veya kayip durumuna karsi onlem almak istiyorum.
Her seferinde Winrar'dan çıkartıp/koyması zamanını alır (tabi sonrakileri dahil etmeyecekse. Onun haricinde Android cihazın kendisinde var.Sadece windows'ta kullanacaksan Bitlocker kullanabilirsin ama farklı işletim sistemlerinde kullanacaksan olmaz. Onun yerine dosyaları Winrar ile şifrelemen işini görecektir. Winrar hem windows hem diğer işletim sistemlerinde çalışır. Telefonda da çalışır
Bu konu hakkında sana gerekli bilgiyi verdim diye hatırlıyorum.
Her seferinde Winrar'dan çıkartıp/koyması zamanını alır (tabi sonrakileri dahil etmeyecekse. Onun haricinde Android cihazın kendisinde var.
Nasıl yok arkadaşım?o yöntemde sd card secenegi yok maalesef program sart.
Winrar a gelecek olursak cok oyalar ben sk sk fotograflara bakcam ve winrar bu durumda son çözüm
Aygıtı Şifrele kısmında yok mu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
android 5.0 oradaki tum secenekleri gezdim ama oyle bi secenek yok sd karti sifrele gibisinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?