flash atılmıyor 059c260 dosyası çıkmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
flash atılmıyor 059c260 dosyası çıkmıyor
selam arkadaşlar gecen telefonum c6-01 dead oldu ve siteden bir arkadaş time programı ile telefonuma flash attı düzeltti.fakat bugun hackli cwfli flash yapmak istedimde alttaki gibi tek black dosyası cıkıyor. benimki silver 059C260 kodludur.bu sorunu nasıl çözebilir flash attamadıgımdan telefondan verim alamıyorum, bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum.

ANIL

ANIL

Admin
İndirdiğin dosyalar RM-718 klasöründe phoenix/product içinde olmalı.

backwater

backwater

Üye
navifirmden telefonuna uygun olanını indir gerekli yere at dosyayı tekrar dene

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
oncedende flash atıyordum. netten indirdigim tüm dosyaları r-718 dosyasının içine atıyorum. zaten atmasam hiç yazı cıkmazdı demi ama
maxide ne kadar son hackli flash dosyası varsa indirip demedim sonuç hep resimdeki gibi oluyor.

ANIL

ANIL

Admin
Aynı dosyaları kullanıyorsun demekki. Product klasörünü tamamen temizle ondan sonra istediğin yazılımı oraya at. Phoenix kapat tekrar aç öyle bak.

tarxhn

tarxhn

Üye
    Konu Sahibi
demin fark ettim indirdiğim dosyalara bakınca hepsinde 059c383 yazıyor. fakat belconun flasında c383 ve c260 uygun yazıyordu. önceden indirnce sorun cıkmıyordu şimdi niye boyle oldu anlamadım. birde once rm-718 içini siliyorum sonra dosyaları oraya atıyorum. eski hiç bir dosya kalmıyor anlıyacagınız klasörde

- - - Eklendi - - -

bu işide hallettim kendi kendime hackli cwfyide orjinal dosyalarıda rm-718 içine attım. ya allah bismillah diyerek yaptım oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt