Flash atamiyorum...

Sponsorlu Bağlantılar

kallekton

Üye
    Konu Sahibi
Flash atamiyorum...
c7 telefonuma flash atamıyorum phoenixle flash atarken rm-675_m002.25.emmc.fpsx is not found diye bi hata alıyorum deli olacam dosyalar tam ama dosya yokmuş gibi hata veriyor

bayon

Üye
bana kalırsa o dosyayı yeniden indir olmazsa bi yöntem daha var

hallil60

hallil60

Üye
kardeş o dosya eksik onu indir indirdiğin yerden atarsın.

kallekton

Üye
    Konu Sahibi
internetten baktım o dosyanın boyutu 1 gb dan büyük flash atarken böyle bi dosya gerekiyor mu ilk defa atıyorum

achambo

achambo

Üye
internetten baktım o dosyanın boyutu 1 gb dan büyük flash atarken böyle bi dosya gerekiyor mu ilk defa atıyorum

hayır istersen maxicepten 8 dosyayı indir dene bir de max. 250-300 mb tır toplam

kallekton

Üye
    Konu Sahibi
bulamadım ama forumda bi link verirmisiniz

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar biri yardımcı olsun lütfen c7 mi güncellemiştim yurtdışından geldiği için ingilizce oldu 1 haftadır uğraşıyorum flash atmayı beceremedim ne phoenixle ne jaf la product codunu değiştirip sonra mı yapmaya çalışıyım bi yardım edin

Bilgehan94

Bilgehan94

Üye
forumdakini indir bide bu sitede kendi telefonun için olan dosyaları bul indir .daha sonra ikisinide birleştir eğere aynı hata devam ediyorsa birleştirdiğin klasöre git eksik denen dosyanın aslında orda olduğunu göreceksin dosyanın ismıni RM yazan yere kadar değiştir.Ben böyle hallettim neden 2 sitedende indir dedin diye soracak olursan ben kendi telefonum için dosya ararken hem bu forumdaki hem attığım sitedeki dosyaların eksik olduğunu gördüm ikisini birleştirince sorunum hallodu :)

kallekton

Üye
    Konu Sahibi
forumdaki dosyalar nerde bide onu söylesen

bayon

Üye
kardeş büyük ihtimal sen refublish yaparak flash atıyorsun SW RESET diyerek atarsan o dosyaya ihtiyac duymaz

kallekton

Üye
    Konu Sahibi
evet direk flashlamaya çalışıyorum sw reset dediğin hard format mı

bayon

Üye
yok phoenix ile atmıyo musun flashi ışte orda flaş işlemine başlarken yazıyo

hizan

hizan

Üye
Arkadaşım akşam saat 19;00 da pc de olurum sorununu çözeriz şu an pc de değilim.

Üst Alt