!!Flaş!! Turkcell müşteri hizmetlerini bedava yaptı

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
!!Flaş!! Turkcell müşteri hizmetlerini bedava yaptı
Evet yanlış duymadınız müşteri hizmetleri artık bedava arayın ama bir önemli not: 4440532 veya 4440535 numaralardan bilgisayar yani sesli yanıt sistemi üzerinden işlem yaparsanız ücretsizdir. müşteri temsilcisine bağlanırsanız 2 kontor ücret alınır.

eQooo

eQooo

Üye
ii haber saol dostum..

Pearttt

Pearttt

Üye
TeşekkürLerr :)

piri.reis

piri.reis

Üye
teşekkürler.
aylardır var olan bir uygulama

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yeni kampanyalarda yanınızda olacağım

cem532

cem532

Üye
tskk

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hımm bilgilendirdiğin için çok sagol arkadaşım:)

zaimcaglayan

zaimcaglayan

Üye
sağol bilgi için

crazy_gokhan

crazy_gokhan

Üye
bu halen devam ediyormu arkadşlar...

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet devam ediyor

sweety_boy_43

Üye
Müşterı hzmetlernde müşteri temslcisne bağlanmadan işlem yapmak ücretsizdir. müşteri temslcsne bağlanp işlem yapmanız 2kntr olarak ücretleniyordu.şuanda %100 zamlanarak müşteri temslcsyle işlem yapmanz 4kntr olarak ücretlendirilir.müşteri temslcisne bağlanmadan(hat bil.,puk-pin işlemleri,kampanya bilgleri ve tarfe işlemleri)nizi yaparken hç bir ücret ödemessnz.iyi forumlar dilerm

hasan295

Üye
çok sağolun kardeşş

as_su

Üye
kardesım senelerdır turkcell kullanıyorum bu kadar yerıne konmak zoruma gıdıyor yeteeeeeeee ne zaman yurt dısına cıksam hıc gorusme yapmadan konturler patır patır gıdıyor bu sorunu suan yıne mısırda yasıyorum 100 tl lık kontur yuklemıs durumda olup bunun 20 tl sını kullanmadan sıstemden konturler sılınıyor yaklasık bır ay once aynı sorunu yasadım turkıyeye donuste musterı hızmetlerı aradım ve 20 tl gerı odeme yaptılar bız konturlerı evımızle ısımızle gorusmek ıcın yuklerken turkcell sıstem hatasına sıgınarak konturlerı bedavadan cebıne ındırıyor bu rezıllıgın adı nedır bılmek ıstıyorum aksam yatıp sabah kalktıgında konturler bedavadan gıtmıs oldugunu goruyorsun eyyyyy turkcelll yetkılılerı yeter hakkın olmadan kazanc saglamanın turkcemızdekı bır adı dolandırıcılık dıger adıda hırsızlıktır ne zaman bu rezıllık bıtecek yok efendım hattı ınternete baglanıyormus 3 ay once hattımı ınternete kapattırdım kullanmadıgım ınternettenmı ucret alıyorsun yoksa gercekten hırsızlıkmı yapıyorsunuz zaten dunyanın en pahalı konusmalarını yaptırdıgınız yetmıyormu sımdı turkcellllll yetkılıler benım mayıs sonundan bu gune kadar gasp edılmıs konturlerımın hesabını verın sayenızde telefon gorusmesı yapamıyor magdur oluyorum bunun hesabınıda ulkeme donuste mahkemede vereceksınız sunu unutmayınkı bız musterıler APTALLLLLL degılızzzzzzz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu soyguna bır son verın bu msj a umarım en kısa zamanda cevap verırsınız kı oyle olmalı buda sızın aslı gorevınızdırrrrrrrrrrrrrr.....

hhhgggffff

Üye
arkadaşım bukadar bağırmana çağırmana gerek yok ararsın müşteri hizmetlerine sorarsın neden düştüğünü açıklayabilirlerse açıklar
açıklayamazlarsa gönderirler olay bukadar basit.
turkcell e veya başka bişeye laf söylemene gerek yok burda kaliteyi hiç bir zaman ucuza alamazsın ayrıca yurt dışındayken görüşmelerinde sendende ücret kesiliyor bu yüzden bi ücret düşüşü yaşamış olman normal
saygılarımla
TURKCELL

kardesım senelerdır turkcell kullanıyorum bu kadar yerıne konmak zoruma gıdıyor yeteeeeeeee ne zaman yurt dısına cıksam hıc gorusme yapmadan konturler patır patır gıdıyor bu sorunu suan yıne mısırda yasıyorum 100 tl lık kontur yuklemıs durumda olup bunun 20 tl sını kullanmadan sıstemden konturler sılınıyor yaklasık bır ay once aynı sorunu yasadım turkıyeye donuste musterı hızmetlerı aradım ve 20 tl gerı odeme yaptılar bız konturlerı evımızle ısımızle gorusmek ıcın yuklerken turkcell sıstem hatasına sıgınarak konturlerı bedavadan cebıne ındırıyor bu rezıllıgın adı nedır bılmek ıstıyorum aksam yatıp sabah kalktıgında konturler bedavadan gıtmıs oldugunu goruyorsun eyyyyy turkcelll yetkılılerı yeter hakkın olmadan kazanc saglamanın turkcemızdekı bır adı dolandırıcılık dıger adıda hırsızlıktır ne zaman bu rezıllık bıtecek yok efendım hattı ınternete baglanıyormus 3 ay once hattımı ınternete kapattırdım kullanmadıgım ınternettenmı ucret alıyorsun yoksa gercekten hırsızlıkmı yapıyorsunuz zaten dunyanın en pahalı konusmalarını yaptırdıgınız yetmıyormu sımdı turkcellllll yetkılıler benım mayıs sonundan bu gune kadar gasp edılmıs konturlerımın hesabını verın sayenızde telefon gorusmesı yapamıyor magdur oluyorum bunun hesabınıda ulkeme donuste mahkemede vereceksınız sunu unutmayınkı bız musterıler APTALLLLLL degılızzzzzzz yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu soyguna bır son verın bu msj a umarım en kısa zamanda cevap verırsınız kı oyle olmalı buda sızın aslı gorevınızdırrrrrrrrrrrrrr.....

therapist

therapist

Üye

tŞk...

cisak__

Üye
İYİ

Revengeful

Emekli Yönetici
hala bedavamı bari

crazy_chilek

Üye