FLAŞ! İsrail gemilere müdahale etti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

godmin

Üye
    Konu Sahibi
FLAŞ! İsrail gemilere müdahale etti
İsrail donanmasının Gazze'ye yardım götüren gemilere müdahale etiği, askerlerin gemilere çıktığı bildirildi.

Kimse kusura bakmasında İsrail gelene çıkarım diye bas bas bağırıyor.Üzerine gidersen tararlar bile.

Kimse kusura bakmasında İsrail gelene çıkarım diye bas bas bağırıyor.Üzerine gidersen tararlar bile.

ben senin kafana sıkarım desem sıkma hakkına sahip mi oluyorum sıkmakla kalmayıp tarama hakkına mı sahip oluyorum çok saçma yorum ????

ben senin kafana sıkarım desem sıkma hakkına sahip mi oluyorum sıkmakla kalmayıp tarama hakkına mı sahip oluyorum çok saçma yorum ????

ne alaka? Aynı şey mi? Şimdi atıyorum biri diyecek pkk ya yardım ediyorum sanane.. Biz de diyeceğiz yapma vururum bu bizi takmayacak her gün yardım etmeye gidecek.Sonra biz onu öldürmeyecek miyiz?

ne alaka? Aynı şey mi? Şimdi atıyorum biri diyecek pkk ya yardım ediyorum sanane.. Biz de diyeceğiz yapma vururum bu bizi takmayacak her gün yardım etmeye gidecek.Sonra biz onu öldürmeyecek miyiz?
saçmalamaya devam etmişsin malesef sende filistinle pkk yı aynı görüyosun cahil insana laf anlatmak zor oluyo ne kadar öğretmen olsamda...
üzülüyorum sizin için

saçmalamaya devam etmişsin malesef sende filistinle pkk yı aynı görüyosun cahil insana laf anlatmak zor oluyo ne kadar öğretmen olsamda... üzülüyorum sizin için
Kimin cahil oldugu hic belli olmaz bunu belirtmeliyim.Cumlemi okursaniz 'atiyorum' kelimesiyleornek verdigimi anlarsaniz.Bu isler diplomasiyle cozulur oturursun kusatmanin kalkmasi icincozum uretirsin.Hadi ben bu kusatmayi delerim dersen mavi marmarada oldugu gibi anca husran olur.Demek istedigim bu ayrica bu diplomasiyi yurutmesi gerekende Turkiye degildir bunu da belirteyim

Bu aynı şey degil, gemiler gazzeye insani yardım taşıyor ucak savar mervi silah degil

SHS

Üye
gazze ablukası (başka söze gerek var mı?)

__xXx__

Üye
ya adamlar sonuçta bir işgal içinde gelen yardımların içinde mühimmat olmadığı ne malum her ne kadar ısrail bu işgali yöneten devlet olsada diplomasi saygınlık var işin içinde adamlar benim kontrolüm dışında yardım yapılmayacak diyor bugün filistin bu durumda ise bence üzülmeye değecek halde değiller zamanında yaptıkları hataların bedellerini şimdi canları ile ödüyorlar

Tepkiler: greenmile

çok haklısın yardım diyorlar ama mavi marmara gemisinde 2-3 aylık bebekler var bu nasıl iş? El altından silah verilmediği ne belli adamlar insanca gel şu limana gemini çek arayalım diyor.Kimse kusura bakmasın işi sıkı tutmak zorundalar.

israil savas cıkarmaya bahane arıyo zaten

Şu yorumlara bak insanı delirtmeye uğraşıyosunuz haa kabul ederim eğer israilliysen-yahudiysen ne olursa olsun hata da olsa ben devletimi milletimi savunurum diyosan eyvallah şapka çıkartırım ama sen bi türk olarak israili savunuyorsan ve örneklerde de pkk yı veriyorsan yazıklar olsun diyorum yozlaşında bu kadar yozlaşmayın YAZIK....

----------Eklendi @ 13:36:36 ---------- Yazıldı @ 13:29:20 ----------

2-3 aylık bebek ne alaka... bebekleri top mermisi olarak mı kullanıyor filistinliler inanılacak bidurumu yok israilin ama kendinizi inandırmak için saçma örnekler ve deliller bulmaya çalışıyosunuz (2-3 aylık bebek varsa mermide vardır gibi.)
yazık hakketen kötü haldeyiz türk milletinin sonu hayır değil biz ezilenin mazlumun yanında olmaya alışmış bi millettik ama şimdi paranın gücün yanında olmayı tercih ediyoruz.....

israilli değilim yahudi de değilim ama FİLİSTİNLİ de değilim TÜRKÜM geçmişe bak araplar bizi kaç kere sırtımızdan vurmuş görürsün.

Sen bana yardım gemilerinde küçücük çocukların ne amaçla götürüldüğünü söyler misin? Adam seni uyarıyor. Dün de tv de gördüm aşdod limanına ya da Mısıra çek gemini diyor,sen takmayıp devam ediyorsun.Kuşatma haksızda olsa var sonuçta bu olayı delmeye çalışarak çözemezsin,oturur konuşursun ki bu bizi de bağlamaz filistinin iç işleri

ayrıca bak bi deprem oldu araplardan ne kadar yardım geld???,o beğenmediğin israilin gönderdiği yardım malzemelerini ne kadar kişi kullanıyor biliyor musun?

----------Eklendi @ 13:41:27 ---------- Yazıldı @ 13:39:57 ----------

mermi var demedim ama olabilir dedim,bu adamlara el altından silah nasıl gidiyor sence?

bebekleri sormamdaki maksat ne için gittikleri bunu çok merak ediyorum.Ufacık bebenin ne işi olur gemide?

India

Üye
araplara boş yere çamur atma araplar yardım etmedi mi dedin al sana kanıt:

Tepkiler: cargo3230
araplara boş yere çamur atma araplar yardım etmedi mi dedin al sana kanıt:

konu din ise amerika ırak'a girince hanginiz karşı çıktınız,amerikaya karşı bu yardımları düzenlediniz mi?

neyse bu konu uzar gider sonuç olarak,filistinden daha mühim iç meselelerimiz var bizim

konu din ise amerika ırak'a girince hanginiz karşı çıktınız,amerikaya karşı bu yardımları düzenlediniz mi?

neyse bu konu uzar gider sonuç olarak,filistinden daha mühim iç meselelerimiz var bizim

küçük düşünen insanlar ve ülkeler küçük kalmaya mecbur olur orada k.ç kadar israil gelmiş resmi olarak terör estiriyo sende banane bizim iç meselelerimiz var diyosun yazmıyım diyorum ama tahrik ediyosun ben yaşlanıyom yaş 32 ye geldi gençlere bırakayım bu işleri diyorum ama seda sayanın sevgililerinden bahseder gibi magazin konusu gibi yorumlar yapıyosunuz.....

amerika çok mu farklı istediği yere göçüyor anında,ama en büyük kankası biziz bu nasıl oluyor?

amerika çok mu farklı istediği yere göçüyor anında,ama en büyük kankası biziz bu nasıl oluyor?
sen kendini amerikanın kankası zannediyon demek hiç güleceğim yoktu biz amerikanın yalakasıyız kankası olan seninkiler yani İSRAİL....

sen kendini amerikanın kankası zannediyon demek hiç güleceğim yoktu biz amerikanın yalakasıyız kankası olan seninkiler yani İSRAİL....

benimki diye bişey yok doğrular ne zamandır seninki oldu,bu devirde herkes kendine müslüman terör belasından kurtulamamışken bi de filistine mi bakacağız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...