FLAŞ!!! İphone da İNSTALLOUS devri bugün kapandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
FLAŞ!!! İphone da İNSTALLOUS devri bugün kapandı!

Hackulous takımının bu gün web sitelerinden yaptıkları açıklama hackulous'un kapandığını duyurdu. Böylelikle korsan ve yasadışı olan uygulamalarının çalışmayı durdurduğu bildirildi.

Arkadaşlar ios da en önemli uygulamalardan biri olan installous bitirildi,hackulos devredışı bırakıldı,yarın tüm mobil forumların ve özellikle burada yığılma olmadan installous un alternatiflerine şimdiden bakmaya başlayalım... :)

- - - Eklendi - - -

evet arkadaşlar ne yazıkki kapanmış durumda,artık 25pp ye geçme vakti...

akula

akula

Üye
bu demek oluyorki alternatif bulamaz isek iphondan vaz geçme zamanı gelmiştir

ONER-1997

ONER-1997

Üye
gerçekmi abi olamaz :(

gogis

gogis

Üye
çok üzüldüm :D:D 25pp iyidir iyi ;) çince öğrendim :D

Symbianize

Symbianize

Üye
Bu hiç bişeyin sonu değil bunun gibi bissürü program var bu prrogram zaten aracı bişeydi yani sadece internet sitesine bağlanıp indiriyodu şimdi kendiniz indirip kurcaksınız

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
vay be üzüldüm. bazen işe yarar prolar indiriyordum neyse alternatiflere bakıcaz artık

crackerteam

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu haberi üzülün diye yazmadım:) alternatiflere yönelin diye yazdım,şu an onlar sponsor bulamadılar ve kapattılar,ilerde tekrar açabilirler veya farklı bir adla gelebilir veya başka gruplar tarafından farklı programlarla kolaylıkla sağalabililr ,iphone ios devri asla kapanmayacak:) kat kat artaraka devam edecek:)

harputlu_efe23

Üye
Ios 6 cikmis bugun dogrumu arkadaslar

Bruce Wayne

Bruce Wayne

Üye
Ben şahsen hiç sevmiyordum installousu pcden indirir ipa dosyamı kurarım keyfime bakarım :)

harputlu_efe23

Üye
Kardes jailbreak ios6 ciktimi iphone 5

darkiller

Üye
apptrackr siteside çalışmıyor artık :(

savaronajointed

savaronajointed

Üye
Üzücü bir olay bir devir kapandı artık tabi iphone için yani Apple için
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

perfeck07

Üye
PP25 diye bir program var oda aynı işi görüyor

altay666

altay666

Üye
Aslinda her uygulama var fakat ismi cince oldugu icin aramalara cikmiyor bi yerde okumustum google translate ile uygulanin ismini cinceye cevirip aratmislar ve basarili sonuc vermis

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Aslinda her uygulama var fakat ismi cince oldugu icin aramalara cikmiyor bi yerde okumustum google translate ile uygulanin ismini cinceye cevirip aratmislar ve basarili sonuc vermis
Bir deneyeyim o zaman :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt