Flaş! Bomba patladı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
Flaş! Bomba patladı!

Beşiktaş, uzun süredir peşinde olduğu Portekizli yıldız futbolcu Ricardo Quaresma ile anlaşmaya vardı.Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ''Bir süredir transfer görüşmeleri yaptığımız Inter'in Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma'yı siyah-beyazlı renklerimize bağladık. Quaresma artık Kartal'' denildi.

SİTE YOĞUNLUKTAN KİTLENDİ

Quaresma'nın transferinin ortaya çıkmasından sonra siyah-beyazlı kulübün internet sitesi kitlendi. Taraftarların yoğun bir şekilde Beşiktaş'ın internet sitesine girmek istemeleri nedeniyle bir süre siteye ulaşmak mümkün olmadı.

ADALI SİNYALİ VERMİŞTİ...

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Serdal Adalı 12 Haziran Cumartesi günü BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen barbekü partisinde Ricardo Quaresma'nın transfer edileceğine dair bazı sinyaller vermişti.

Adalı, Quaresma'nın başka bir kulüple anlaşmadığı sürece, ümitlerinin devam edeceğini anlatarak, ''Bu konuda sabır diyorum. Ancak astronomik rakamlar da vermem. Yabancı transferi olacaksa Quaresma olur. Olmayacaksa hiç olmasın'' ifadelerini kullanmıştı.

13.06.2010

Kaynak : Sporx.com ve AA

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
İnşallah Doğru bir haberdir ki bu aralar medya iyice azıttı ...Doğruysa Kartalıma hayırlı uğurlu olsun

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
pek sanmıyorum..

BktsBcr

BktsBcr

Üye
bence doğru olabilir..:hmmm

EFECEL

EFECEL

Üye
haber doğru arkadaşlar 7.3 milyon euro bonservis verilecek 3yıllık anlaşma imzalanıyor oyuncunun ne kadar alacagı bellı degıl

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
haber doğru arkadaşlar 7.3 milyon euro bonservis verilecek 3yıllık anlaşma imzalanıyor oyuncunun ne kadar alacagı bellı degıl
kartalhaber sitesinde 3.5 milyon yazıyodu :hmmm

izmirligenc

izmirligenc

Üye
dogruymus sitede yazio

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun süper lig bu sene dahada çetin geçecek

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Müthiş yetenekli bir oyuncu . Fakat disiplinsiz biraz ...
Yeteneklerini gösterirse sahada , zevkle izleriz .

Hayırlı olsun Beşiktaş'a.

aLone

aLone

Üye
seyirci severse nouma gibi olabilir

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Hayırlı olsun ne diyelim :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bu süper değil olağanüstü bir haber!!
Gerçekten çok sevindim.
Acaba kararını değiştiren ne oldu?Para daha mı ağır bastı?

arslansem

arslansem

Üye
Hayırlı olsun ama pek yararlı olacağını sanmıyorum..

aLone

aLone

Üye
Bu süper değil olağanüstü bir haber!!
Gerçekten çok sevindim.
Acaba kararını değiştiren ne oldu?Para daha mı ağır bastı?

para tabikide ama olsun 8 milyon euro tabataya veriliyorsa bu takımda Quaresmaya verilen para gayet normal

Mert

Mert

Üye
Hİç ama hiç beklemediğim birşeydi. İnşallah hayırlı olmuştur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt