flaş atmada problem acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

n000k

Üye
AYRICA N000K KARDESIME COK TSK EDIORUM O GELMESEYDI ZORDU ISIM TELEFONCUYA GITCEKTIM NERDEYSE :d VALLA SIZLERE COK TSK EDERIM GUNCELLEMERI ATIM BEN BARII
öenmli değil.. asıl öenmli yeri hatırlatan DUSTOJNIK dostum oldu.. usb tak çıkar 8 sn basılı tut falan.. ben telden girdiğim için elimden geldiği kadar yardım edebildim..

llovell

Üye
    Konu Sahibi
Saolun vala ya nese ben kactım yenıden herkese tsk ederım ama 11.05 de neden acılmadı onu anlamıs deılım

Eywallah dostum ne demek.... Ben şu an iş yerinden bağlanıyorum N000K dostum bak dediğim gibi rofs 2 ye türkçe dil gömebiliyorsan sana bi yazılım önereyim

----------Eklendi @ 16:23:39 ---------- Yazıldı @ 16:22:32 ----------

Saolun vala ya nese ben kactım yenıden herkese tsk ederım ama 11.05 de neden acılmadı onu anlamıs deılım

Demekki telefonun beğenmedi 11.05 sürümünü banamı bunu mu layık gördün dedi

llovell

Üye
    Konu Sahibi

olabilir attan eşşege bınmek gıbı bısı

Dua et telefon seni kovalamadı

Tepkiler: n000k

llovell

Üye
    Konu Sahibi
admin konu kilit çöp olabılır Ben teli hacklım bari

n000k

Üye
yok dostum ben o işlerden anlamam ben flash atmayı bilirim, dosya hazırlamayı bilmiyorum bu işi OzGuRKnowN kardeşim iyi bilir.. bende onun cfw sini kullanıyorum

Evet Özgür Dostum iyi Cfwleri var Allah razı olsun. Bende C7 var N8 Olsa test edip upload edecemde bi hata çıkar millet söver korkuyorum o yüzden salla dım :

n000k

Üye
Evet Özgür Dostum iyi Cfwleri var Allah razı olsun. Bende C7 var N8 Olsa test edip upload edecemde bi hata çıkar millet söver korkuyorum o yüzden salla dım :
boşver N8 in yoksa ve deneyemiyorsan bulaşma derim.. çünkü yayınlamadan test şart

Evet biliyorum Zaten Kendi CWF m hazır test edip siteye yüklemiştim. Ama söz konusu N8 Olunca Tel yok test etmeden upload edilmez abowww söverler

Aksilik hiç gelemem ben sövmelere falan Tavsiye Kurtulus ve Özgürde İlaçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...