flaş atmada problem acil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

llovell

Üye
    Konu Sahibi
flaş atmada problem acil
c program files nokia phonix products rm 596 klasorune 11.5 versıyonun dosyalarını attım daha sona phoniz programını açtım fileden scan yaptım telımı buldum sona flashıng bastım fırm uptade bastım buı pencere acılıyor produk code bı yer var en ustte karsısında 3 tane ... var oraya absıom secmek ıcın dosyaalrı dırek hata verıo

neiter dp1.0 nor dp2.0 was found for the producter dıe bı hata verıo

dead yontemıyle de yapmaya calısıom telı kapatıp gene aynı hatayı verıo 11.5 dosyalarını rm 596 klasorune atıyorum ama gene donemıyorum ?

----------Eklendi @ 14:50:57 ---------- Yazıldı @ 14:43:35 ----------

hatanın turkce cevırısı

ne DP1.0 ne DP2.0 ürün için, orthe ürün tespit edilemez.

----------Eklendi @ 15:22:40 ---------- Yazıldı @ 14:50:57 ----------

yokmu yardımcı olcak tele hiç bı sekılde flash atamıyorum acaba hack yaptım ondanmıdır?

n000k

Üye
11.5 versiyonunu oraya atmıycaksın arkadaşım. şuan sende telde ne yüklü? anna mı belle mi? hangi sürüm yüklü?

llovell

Üye
    Konu Sahibi
anna yuklu kardes

llovell

Üye
    Konu Sahibi
downgrade pr 1,0 gerı donmek ıstıyorum ama o hatayı alıyorum dead lada donmeyı denedım gene o hatayı alıom 3 noktalı yere basınaca ... o hatayı verıo iskambil versıyonu yanı 11.5 rar dan cıkardım dosyalarını attım o klosore olmadı gene

n000k

Üye
dosya ismini yanlış yazıyor olma şöyle olcakk dosya ismi RM-596

Dead Phone işareleyip,refurbish diyeceksiniz.Scandinavia dosyalarını nokia-phoenix-products-RM-596 içine atıp flashlayacaksınız

llovell

Üye
    Konu Sahibi
kardes fıleden manage gırdım ordan usb sıldım no connect apple dedım sımdı oldu sana seyı sorcam 11.,5 versıyonuna normal flas atarakmı gecım yoksa telı kapatıp dead atarakmı gecım?

llovell

Üye
    Konu Sahibi
tmm hemen yapıyorum sey ılla kapatıptamı yapmamız gerekıo pekı ? suan acıkda scandivana yı goruo ... 3 noktaya tıklayınca

n000k

Üye
başlığa bakıpta korkma. bunun içinde dead flash nasıl atılır gösteriyor. dead flash için illam cihaz çökük olması gerekmiyor..

----------Eklendi @ 15:00:38 ---------- Yazıldı @ 14:58:36 ----------

tmm hemen yapıyorum sey ılla kapatıptamı yapmamız gerekıo pekı ? suan acıkda scandivana yı goruo ... 3 noktaya tıklayınca
bi dene bakalım böyle, ama tel açıksa dead flash kutucuğunu işaretleme. bu şekilde at bakalım, ne olcak? şanslısan çöktürmeden yüklersin. şanslı değilsen aynı şekilde tekrar flash atıcaksın. bi kere böyle dene ve sonucu yaz

llovell

Üye
    Konu Sahibi
hata verdı ekranda nokia yazısı kaldı gıtmıo sımdı napcam?

----------Eklendi @ 16:14:27 ---------- Yazıldı @ 16:13:30 ----------

kapandı telefon kompile acma tusu ıle acıyorum nokia ayzsısı gelıo ole beklıo?

----------Eklendi @ 16:18:10 ---------- Yazıldı @ 16:14:27 ----------

telefon usb baglayınca nokia ayzısı gelıo ve gıtmıyor ne yapmam lazım telefon gitti galıba bu sefer?

n000k

Üye
simdi 3 kere titreyene kadar bas.sonra yekrar dene bakalim acilcakmi tel.eger acilmazsa teli bagla pc ye ayni sekilde fash at ama bu sefer dead flash kutucugunu isaretle yoksa refurbish secenegi aktif olmaz.

llovell

Üye
    Konu Sahibi
kardes usb takınca telefon dırek acılıo ve nokia yazısı gelıyor gıtmıyorda lanet olsun ya ben napcam nokia ayzısı varken deap yapılmıyorda hata verıo 3 kere tıtretıom kapanıo dead yapmıo gene hata verıo

----------Eklendi @ 16:31:41 ---------- Yazıldı @ 16:24:23 ----------

kaldımmı bole tek basıma YARDIM EDEEK YOKMU YA OLAY SU 11.05 FLASLARKEN % 100 OLDU AMA SON ANDA BI HATA VERDI TELEFON NOKİA YAZISI GELIOR AMA ACILMIO ACMA TUSUNA BASILI TUTUOM 3 KERE TITRIO KAPANIO SONA DEAD ATIM DIOM GENE HATA VERIO

Arkadaşım Sana açıklayıcı yol söylüyorum : Telefonu Usb Kablosuyla Bilgisayara bağla. Bağla bağla korkma... Sonra Phoenix programını aç. Open product tan RM-596 yı seç 3 saniye bekle sonra Firmware Updateyi tıkla. Product kodunu seç. No Connectiondan bağlı olduğuna emin ol. Deadphone Flashı işaretle , Scandiavia yıda işaretle ve Optionstan kırmızı olanları sil memcard vs...... Sonra Refuspush mı ne ise ona tıkla tmm korkma sakın ama .... Sonra sana uyarı verecek Usb kablosu falan filan diye. hiçbirşeye dokunma sadece dediklerimi harfiyen uygula.... Telefondan ve Bilgisayardan Usb kablosunu çıkar kablo boşta olsun sonra Telefonun bataryasını çıkar. Devamında Telefonuna Usb kablosunu tak peşine Usb kablosunun diğer ucunu Bilgisayara tak. Sonra ekradan olan uyarı işareti varya hani ona tamam de... Hiç vakit kaybetmeden telefonun bataryasını telefona tak... Otomatik olarak bulacak ve yükleyecektir. Sorununun kalmayacağına eminim.... Umarım yapabilirsin...... Kolay gelsin...

n000k

Üye
3 kere titrettikten sonra bagla pcye.sonra phoenix ac.ve no connectoin sec ve open productan rm596 bul ve firmware updateten flash atma kismina gel.scandiavia sec ve dead flash kutucugunu isaretle.ve refurbish bas..

----------Eklendi @ 15:39:22 ---------- Yazıldı @ 15:33:06 ----------

3 kere titrettikten sonra bagla pcye.sonra phoenix ac.ve no connectoin sec ve open productan rm596 bul ve firmware updateten flash atma kismina gel.scandiavia sec ve dead flash kutucugunu isaretle.ve refurbish bas..
pili cikaramaz n8 bu anca hata verirse yani usb cikar der ve 8 dn basili tut der.sen bunlari yap ve 3 kere titreyince bagla pcye teli phoenix devam etircek flashi

----------Eklendi @ 15:42:29 ---------- Yazıldı @ 15:39:22 ----------

Kusura bakma kardes telden yardim etmeye calisiyorum.elektrik gitti.pc basinda degilim.sonuc yaz buraya

pili çıkarmasına çıkarırda garantiden olur

Ben bunu C7 ile karıştırdım Birisi benim kafama vursun....

n000k

Üye
pili çıkarmasına çıkarırda garantiden olur

Ben bunu C7 ile karıştırdım Birisi benim kafama vursun....
olur bazen boyle. Bende telden konuyu takip ediyorum.elektrik gitti sirf arkadasi ortada birakmamak icin.sende yardim et ona bilirim insan yapamayinca panikliyo.sadece pil olayi yok n8 de.usb cikar tak,power tusuna bikere basma var

llovell

Üye
    Konu Sahibi
kardes 4 seceneklı bısı geldıı 8 sanıye basılı tuttum tıtredı tel sıdmı & 10 20 30 devam edıyor

----------Eklendi @ 16:53:50 ---------- Yazıldı @ 16:53:23 ----------

suan teset mode yazıo

----------Eklendi @ 16:54:19 ---------- Yazıldı @ 16:53:50 ----------

test mode bıttı tel kapandı acma tusuna basam mı?

Kardeş elleme kendisi açılır şayet açılmazsa açma tusuna bas hallolmustur insallah basardın gibime geldi.....

Tepkiler: n000k
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...