llovell
Üye
-
Konu Sahibi
-
sen downgrade mi yapmak istiyorsun yoksa belle mi yüklemek istiyorsun?anna yuklu kardes
bi dene bakalım böyle, ama tel açıksa dead flash kutucuğunu işaretleme. bu şekilde at bakalım, ne olcak? şanslısan çöktürmeden yüklersin. şanslı değilsen aynı şekilde tekrar flash atıcaksın. bi kere böyle dene ve sonucu yaztmm hemen yapıyorum sey ılla kapatıptamı yapmamız gerekıo pekı ? suan acıkda scandivana yı goruo ... 3 noktaya tıklayınca
simdi 3 kere titreyene kadar bas.sonra yekrar dene bakalim acilcakmi tel.eger acilmazsa teli bagla pc ye ayni sekilde fash at ama bu sefer dead flash kutucugunu isaretle yoksa refurbish secenegi aktif olmaz.hata verdı ekranda nokia yazısı kaldı gıtmıo sımdı napcam?
----------Eklendi @ 16:14:27 ---------- Yazıldı @ 16:13:30 ----------
kapandı telefon kompile acma tusu ıle acıyorum nokia ayzsısı gelıo ole beklıo?
3 kere titrettikten sonra bagla pcye.sonra phoenix ac.ve no connectoin sec ve open productan rm596 bul ve firmware updateten flash atma kismina gel.scandiavia sec ve dead flash kutucugunu isaretle.ve refurbish bas..kardes usb takınca telefon dırek acılıo ve nokia yazısı gelıyor gıtmıyorda lanet olsun ya ben napcam nokia ayzısı varken deap yapılmıyorda hata verıo 3 kere tıtretıom kapanıo dead yapmıo gene hata verıo
pili cikaramaz n8 bu anca hata verirse yani usb cikar der ve 8 dn basili tut der.sen bunlari yap ve 3 kere titreyince bagla pcye teli phoenix devam etircek flashi3 kere titrettikten sonra bagla pcye.sonra phoenix ac.ve no connectoin sec ve open productan rm596 bul ve firmware updateten flash atma kismina gel.scandiavia sec ve dead flash kutucugunu isaretle.ve refurbish bas..
pili çıkarmasına çıkarırda garantiden olur
Ben bunu C7 ile karıştırdımBirisi benim kafama vursun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?