proandro Üye Süper bir oyun ama adamın biri g.p.s.ye yorum yapmış: sinirlenip tabletin ekranını kırdım demiş
GökhanERMCLR Üye TheMadness' Alıntı: Oynarken hiç sinirlenmedim 5. oynayışımda 24 yapıp sıkılıp sildim Genişletmek için tıkla ... İlginç bi vaka
TheMadness' Alıntı: Oynarken hiç sinirlenmedim 5. oynayışımda 24 yapıp sıkılıp sildim Genişletmek için tıkla ... İlginç bi vaka
GökhanERMCLR Üye Kuzen benim telde benim rekoru geçti PowerPlay' Alıntı: Ben de o kadar oynamama ragmen hic sinir yapmadim bende mi bir sorun var acaba Genişletmek için tıkla ... biz problemliyik heralde
Kuzen benim telde benim rekoru geçti PowerPlay' Alıntı: Ben de o kadar oynamama ragmen hic sinir yapmadim bende mi bir sorun var acaba Genişletmek için tıkla ... biz problemliyik heralde
GökhanERMCLR Üye smh60' Alıntı: Arkadaşlar artık kafayı yiycem bu oyunda hileliyi indirmeden son kez bir deniyim dedim 89 Genişletmek için tıkla ... He bende Alexandra Stan ile çıkıyorum
smh60' Alıntı: Arkadaşlar artık kafayı yiycem bu oyunda hileliyi indirmeden son kez bir deniyim dedim 89 Genişletmek için tıkla ... He bende Alexandra Stan ile çıkıyorum
GökhanERMCLR Üye Tavsiye - Serin Sesler - Yaktın Beni Flappy Bird xD - MaxiCep Tavsiye ederim.. Kanatın var uçuyorsun renkten renge giriyorsun Ördek misin kuş musun nasıl bir şeysin flappy bird? Oldum ben akıl hastası Yaptım artık parmak kası Delirtiyon beni bazı bazı Madırfakır flappy bird. 1 saniyede öldüm 2 kere Taktım oyuna ben bir kere hemen ölüyorsun Gtn değse bir yere Telefona dokunurken elim felç oldu ben yatıyorum artık saat baya geç oldu Son düzenleme: 10 Şub 2014
Tavsiye - Serin Sesler - Yaktın Beni Flappy Bird xD - MaxiCep Tavsiye ederim.. Kanatın var uçuyorsun renkten renge giriyorsun Ördek misin kuş musun nasıl bir şeysin flappy bird? Oldum ben akıl hastası Yaptım artık parmak kası Delirtiyon beni bazı bazı Madırfakır flappy bird. 1 saniyede öldüm 2 kere Taktım oyuna ben bir kere hemen ölüyorsun Gtn değse bir yere Telefona dokunurken elim felç oldu ben yatıyorum artık saat baya geç oldu