fizik hakkındaki düşüncem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
fizik hakkındaki düşüncem
Bazen düşünüyorumda bu fiziği keşfedenlerin sıkıntıları sorunlarımı var? Adamların işleri güçleri otu koku çarpıştırıyorlar. Bunlar ya küçükken salıncaktan düştü yada at eşek tepti bunları

codblackops2

codblackops2

Üye
:ehe

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Biyoloji hadi neysede.d

Mufche

Mufche

Üye
Şimdi insanlar nasıl şarkıcı, oyuncu olup ünlü olmak istiyorlarsa onlarda o zaman bişiler bulup adlarını duurmak istiyordu. diye düşünüyorum :oke:

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
olabilir :D Demekki bu adamlar birbirini geçmek için yeni yeni şeyler buldukça bizim iş zorlaşacak :D :D

mstf_l

mstf_l

Üye
Hiç sanmıyorum adamlar dünyayı merak ediyordu, önlerine sunulan fikirleri kabul etmiyorlardı, sebebini öğrenmek istiyorlardı. Yoksa hiçbiri sadece ünlü olmak için bile bile radyoaktiviteyle uğraşmaz ölüme koşmaz(bkz. Curie ailesi) yada bütün ömrünü sefalet ve değerbilinmezlik içinde geçirmez (bkz. Tesla). Ya da hiçbiri Dünya yuvarlak diyerek yanmak istemezdi heralde. Ha yine de ünlü olmak içindi diyorsanız en azından faydalı şeylerle ünlü olmuşlar.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Aahh onları var ya onlar :eller:

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Hep amerikanın oyunları bunlar :ehe

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
O fizikçiler kimyacilar olmasa,ne bu düsünceleri yazacagin forum ne de bilgisayar/telefon bulamazdin.
Atomdan baslamak ya da küçük ayrintilar ve anlamsiz kurallar sana sıkıcı gelebilir ama onlar büyük düsünüp küçükten baslancagni bilir.

• Beğen
Tepkiler: mstf_l ve kullanıcıadları
SheFy

SheFy

Üye
Onlar olmasa veya fizik olmasaydi sen bu cumleyi buraya yazamazdin(en basitinden)

- - - Eklendi - - -

Ama su an lise 3e gidiyorum. biyolojide bitki dokularu borulari her şeyi ogretiyorlar. ama hayatin boyunca bi ise yaramaz bitkilerin dokusu falan . sonucta bitkiler icin doktor yok. Kendi vucudumuzdan cok bitkileri biliyoruz 3 senedir fotosentez doku cesitleri boyle gidiyor. sanki biyoloji bitkiler uzeinden ibaret . Bari bir isede yarasa.

The East

The East

Üye
fizik olmasa biz uzayı nasıl araştırcaz :D

doctorrr

doctorrr

Üye
İlk posta baktım, baktım, baktım ve üzüldüm senin adına... Değiştirmek lazım bu kafaları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt