Samet.25 NegroS' Alıntı: Kapıda ödemeli yollayacaksın en iyisi bu. - - - Eklendi - - - Adam kargocuda telefona bakar sağına soluna ilandaki gibiyse tak diye parayı verir.Kargocuda satıcının hesap no parayı yatırır. Genişletmek için tıkla ... aynen kapida odeme ile alin alacaginiz cihazlari ptt kargo en iyisi
NegroS' Alıntı: Kapıda ödemeli yollayacaksın en iyisi bu. - - - Eklendi - - - Adam kargocuda telefona bakar sağına soluna ilandaki gibiyse tak diye parayı verir.Kargocuda satıcının hesap no parayı yatırır. Genişletmek için tıkla ... aynen kapida odeme ile alin alacaginiz cihazlari ptt kargo en iyisi
avcitalip Üye 75 TL'mi - - - Eklendi - - - cihazda sorun yoksa ben kapıda ödeme şeklinde alabilirim !
messevim Üye Konu Sahibi reL00' Alıntı: Satildimi satilmadiysa pm atar misin Genişletmek için tıkla ... satılmaktan vazgeçildi. admin konuyu kapatabilirsin.. locked - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: 75 TL'mi - - - Eklendi - - - cihazda sorun yoksa ben kapıda ödeme şeklinde alabilirim ! Genişletmek için tıkla ... 75 tl ye chaz mi olur kardeşim. 75 tl düşürdüm diyorum..
reL00' Alıntı: Satildimi satilmadiysa pm atar misin Genişletmek için tıkla ... satılmaktan vazgeçildi. admin konuyu kapatabilirsin.. locked - - - Eklendi - - - TALIPAVCI' Alıntı: 75 TL'mi - - - Eklendi - - - cihazda sorun yoksa ben kapıda ödeme şeklinde alabilirim ! Genişletmek için tıkla ... 75 tl ye chaz mi olur kardeşim. 75 tl düşürdüm diyorum..
EroL Emekli Yönetici messevim' Alıntı: satılmaktan vazgeçildi. admin konuyu kapatabilirsin.. locked Genişletmek için tıkla ...
messevim' Alıntı: satılmaktan vazgeçildi. admin konuyu kapatabilirsin.. locked Genişletmek için tıkla ...