Fiyat Performans Canavarı Altus 48L5531 Video İnceleme !!!

Sponsorlu Bağlantılar

madmax_tr

Üye
    Konu Sahibi
Fiyat Performans Canavarı Altus 48L5531 Video İnceleme !!!
Malum bir çoğumuz tv alacağımız zaman rakam olarak uygun,performans olarak ta en iyisini ararız haklı olarak.İşte tamda size fiyat,performans,ebat,resim kalitesi,donanım yönünden tüm isteklerinizi karşılayabilecek benimde yeni keşfettiğim bir ürünün detaylı incelemesini anlatan bu videoyu mutlaka seyretmenizi size tavsiye ederim


Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız


Teknik Özellikler

48" (122 cm )

1920*1080

3 HDMI

2 USB

CI Modül

Usb Kayıt

Optik Giriş

1 PC Girişi

Scart

Dahili Uydu Alıcı
 


Sarangni

Sarangni

Üye
Ürün güzele benziyor elinize sağlık. Kamera çok sallanmış o da eliniz de tutmanızdan kaynaklanmış. Bu da görüntü kalitesini etkilemiş. Keşke sabitleme yapsaydınız daha iyi olurdu. İşletim sistemi ve güncelleme desteği ne durumda? DTS ses çözüyor mu acaba?
 

madmax_tr

Üye
    Konu Sahibi
dts ses çıkışı bluray var bende onunla alıyorum.hariçten taktığımda da bir çok filmden aldım ama yine yanıltma olması bakarım.
 
Sarangni

Sarangni

Üye
Fiyatına göre güzel. Özellikle kameranın odaklandığı kısımlar da bu hissediliyor. 1000 TL kadar düşer bu cihaz. Bütçe dostu f/p ürün diyebiliriz.
 

madmax_tr

Üye
    Konu Sahibi
başlıktaki gibi tam bir fiyat-performans canavarı
 
coolasker54

coolasker54

Üye
Altus bendede var tam modelini hatorlamıyorım. 121 ekran. Kanal geçişleri felan yavaş geliyo bana. Nide menüsüne felan girerken baya yavaş. Onun dışında memnunum.
 


Üst Alt