Fiyasko!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Fiyasko!
Galatasaray Olağanüstü Genel Kurulu'nda Mehmet Helvacı'nın 'başkan olacağım' açıklamalarına rağmen sadece 397 oy alması büyük hayal kırıklığı yarattı.

Galatasaray'ın son iki aydır yaşadığı tarihi kaosun başsorumlusu olarak gösterilen Mehmet Helvacı, Olağanüstü Genel Kurul'da tam bir hayal kırıklığı yaşadı. Adnan Polat yönetiminde yer alan ancak Polat ile ters düşmesinin ardından 'acil olarak' genel kurul kararı alınması gerektiğini kameralar karşısında alenen açıklayarak tepki toplayan Helvacı, yönetim cephesinde büyük bir krize yol açmıştı.

Mali Genel Kurul'dan çıkan ibrasızlık kararından sonra Vedat Eşkinat ve Doğan Yalçınkaya ile birlikte istifa eden Mehmet Helvacı, kısa bir süre sonra da başkan adaylığını açıklamıştı. 14 Mayıs'ta yapılan seçimler öncesinde gerek sosyal medya gerekse yazılı, görsel basın kanalıyla plan ve projelerini anlatma fırsatı yakalayan Helvacı, kendisine bir de seçim otobüsü hazırlatarak seçimlere hazırlanmıştı.

Seçimlerden önce yaptığı açıklamalarda sürekli kendisinin başkanlığa hazır olduğunun sinyallerini veren ve gerek Aysal gerekse Kıran karşısında seçimin ağır favorisi olduğunun altını çizen Helvacı, Olağanüstü Genel Kurul'da 397 oy olarak büyük hayal kırıklığına uğradı. Helvacı'nın 4017 oyun sadece 397'sini almasında Adnan Polat ve Ünal Aysal cephesinin ortasında kalmasının büyük bir payı olduğu konuşuluyor.

Mehmet Helvacı seçimin ardından yaptığı açıklamada, ''Benim için seçimin kaybedildiğini düşünmek doğru değil. Aradaki farkın önemi yok. Önemli olarak tercihin ne olduğudur. Galatasaraylılar açısından bu tercih Ünal Aysal olarak gerçekleşti. Biz de buna saygı göstereceğiz, yapacak bir şey yok'' dedi.

Galatasaray'ın bir başkana ihtiyacı olması halinde yeniden aday olabileceğini dile getiren Mehmet Helvacı, ''Galatasaray'ın bir başkana ihtiyacı olursa, ben de aynı şartlarda yapabileceğimi düşünürsem yine aday olurum. Ama bu tabloda Galatasaray'ın yüksek oranla seçilmiş bir başkanı var. Dolayısıyla bugün için bir başkan adayına ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum'' diye konuştu.

ALPARS™

ALPARS™

Üye
Adnan polatı içten fethedmenin sonu 397 oy.:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Oy sayısı olarak değil de 3.olması koymuştur bence :)

Atakan

Atakan

Üye
Ama seçimden sonra ki açıklamaları süperdi. Takdire değerdi yani. ''Başkanımız ne isterse yapmaya hazırız''. dedi. Bana bazı şeyleri unutturdu açıkçası ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt