fix?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spawn

Spawn

Üye
    Konu Sahibi
fix?
n-gage oyunlarında fix nedir nasıl olur nasıl yapılır?:utanmesela 6600da çoğu çalışıyo fakat bazıları çalışmıyor çalışan oyunlara baktığımda ise fix ile çalıştığı yazıyor yani fix nedir?

UndeRqRo.uNd

Üye
n-gage oyunlarında fix nedir nasıl olur nasıl yapılır?:utanmesela 6600da çoğu çalışıyo fakat bazıları çalışmıyor çalışan oyunlara baktığımda ise fix ile çalıştığı yazıyor yani fix nedir?

fix : Türkçesi yamadır. Yama dosyasını dosyaları attıktan sonra üzerine atttığınız zaman yada üzerine kurduğunuz zaman oyun çalışır.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bilenler elbette yardımcı olacaktır.
ama biraz sabırlı ol istersen, herkes birisi fix i nerden bulabilirim diye topic açsada cevaplasak diye beklemiyor...

saygılar... ;)

UndeRqRo.uNd

Üye
amma güncel bi site haa..bi soru sorduk kimse çözüm bulamadı tmm dedik başka yollları var diye sis dosyalarını yüklüyorum ondada ses çıkmıyo bişey biliyosunuz diye soruyorum ama hiçte öyle değil heralde:utan

kimse çözüm bulamadı ???

Burada size bütün oyunların yamalarını sunacak değildim ya da sunulacak değil oyunları nerden aldıysanız o başlık içerisinde ya da başka başlıkta veriliyor olması gerekir !

Ya da aradığınız oyunun adını verip yama isteyebilirsiniz,
ve kimseyi zan altında da bırakmayınız cevap yok diyerekten...

kurt bey

kurt bey

Üye
dövseydiniz bide:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt