NeoV
Üye
-
Konu Sahibi
-
Arkadaşlar 16 yaşındayım. Boyum 1.72,kilom ise 80()
Dışardan asla kilolu göstermiyorum. Boyumdan olsa gerek. Ama iş oturunca başlıyor. Anlayacağınız göbek bölgemde bir residance beliriyor. 20 katlısından dermişim yok üç katlı. Haliyle kollarımda,bacaklarım da yağ var hafifte gıdık. İri yapılı duruyorum.. Önce ilk hedefim zayıflamak ardından kas yapmak. Önümde 4.5 ay gibi bir süre var. Belir li hareketler önerir misiniz? Kas geliştirme ve zayıflama için. (Gerçi kas geliştirirken yağlarda eriyor sanırsam.)
-Gıdık için.
-Kollar için.
-Göğüs,karın,kasık(özellikle),kalça ve bacak için.
-Daha gelişme çağındayım boyumunuzama imkanı var diye düşünüyorum. Boy uzatmak için hareket biliyorsanız onuda yazın.
Bu arada bu hareketleri evde yapmalıyım. Okuldan 3.30'da geliyorum. Yemekti,dersti derken 7 oluyor saat.
millet kilo vermek istiyo ama ben neden alamıyorum
millet kilo vermek istiyo ama ben neden alamıyorum
Bende kilo alamıyodum,son 6-7 aydır biraya asıldım ve şu son 2 haftada acayip göbeğim ççıktı.Biraz daha kilo alayım sonradan o yağların hepsiyle vücudu geliştiricem
bak kardeş 19 yaşıdan beri body yapıyorum sana incelmenin sırlarını vereyim bi kere belini ve kalçalarını inceltmek istiyorsan mesela ellerine al ağırlıkları bi sağ bi sol yana ağırlıklarla nizami şekilde eğil kalk daha sonra yere sırayla sağ ve sol taraflarına doğru yat bacaklarını indir kaldır ben pek incelmek için gitmediğim için aklıma başka bişi gelmedi ama geldikçe yazarım karın bölgeni eritmek için önce normal mekikle başla günde belli aralıklarla 40 50 60 tane kaç tane çekebiliyorsan çek daha sonra mekik çekmek kolaylaştıkça da ayaklarını kanepe sandalye vs gibi bişeyin üstüne koy yani ayakların yukarda olsun öyle çekmeye devam et ha ilerde baklava çıkarmak istiyorsan bunları yaptıktan sonra önce baldırlarını kendine doğru çek ayakların havada askılı kalsın yardım almadan mekik çek sonra bi yerden ters bi şekilde asıl öyle çekmeyi dene haa genel olarak yağ yakmak içinde koş kardeş seni çok fazla yormucak şekilde bi tempo tutturup 30 dk koşarsan koşma tempona bağlı olarak 450 kaloriye kadar enerji harcayabilirsin bu arada bazıları hızlıca yürümeni önerir sakın yürüyüp kilo vercem diye umutlanma yürümek sadece forumda tutar
Çok sağol yorumun için. Koşu yapıyorum zaten. Ama şu mekik tavsiyen çok güzel. Çokteşekkürler. :Oke
rica ederim dediğim gibi incelmek için gitmediğim için pek fazla aklımda bişi kalmamış yarın akşam gittiğimde yine sorarım hocama eklerim buraya
bende şöyle bir 10 kilo alsam...
İri bir yapın varsa asla body önermem.Daha da iri bir görüntün olur.
Öncelikle yaglarını eritmelisin daha sonra kas çalısabilirsin.
Yani bu halinle sakın ola body mekik şınav barfiks vs. kısaca kas çalısma...
İriligi kaybetmek o kadar kolay degil.
Kemik yapısı bile etken bunda ama genel olarak konusalım iri haldeyken hem kas çalısıp hemde kilo vermeye kalkarsa verdigi kiloların farkında bile olmaz çünkü vücut daha da irilesir tek kazancı erittigi yaglar olur.
Bu konuda çok müzdarip olan arkadasım var fit bir vücut için sıska bir vücut idealdir.
Yoksa goldberg gibi olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?