Fıstık gibi sonuç:)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
Fıstık gibi sonuç:)

Fıstık gibi sonuç

Turkcell Süper Lig'deki kaderi belirleyecek maçlardan birine çıkan Beşiktaş, zorlu Gaziantepspor deplasmanından galibiyetle dönerek kritik bir virajı döndü. Etkili bir futbol ortaya koyamayan Beşiktaş, kalesinde tehlikeler yaşadığı ilk yarının ardından 3 dakikada bulduğu iki golle maçı kopardı ve 3-0'lık galibiyetle evine döndü.

Kamil Ocak Stadı'na tamam ya da devam maçı için gelen Beşiktaş, ilk yarıda beklenen performansın uzağındaydı. Tabata'dan yoksun sahaya çıkan ev sahibi ise Beto ile devrenin son anlarında çok önemli bir fırsatı kullanamadı. Kırmızı siyahlılar, ilk yarıda bir pozisyonda da penaltı bekledi.İkinci yarının başlamasıyla rakip kaleye yüklenen Beşiktaş, 48. dakikada nobre'nin kafa golüyle 1-0 öne geçerken, 3 dakika sonra Tello çok güzel bir vuruşla farkı ikiye çıkardı. 87. dakikada İbrahim Toraman'ın mükemmel çalımlarıyla getirdiği topu tamamlayan kaptan Nobre maçın skorunu belirleyen isim oldu.
Maçtan 3-0 galibiyetle ayrılan Beşiktaş, rakibini bu sezon 3. kez mağlup ederken, puanını 39'a çıkardı.
STAT: Kamil Ocak
YAYIN: Lig TV
HAKEM: Bünyamin Gezer​
GAZİANTEPSPOR: Murat Şahin, İlhan (Dk. 28 Bekir), Deumi, J. Cesar, İsmail, Mehmet Yozgatlı (Dk. 57 Eduardo), Murat Ceylan, Zurita, Hakan, Ivan, Beto
TEKNİK DİREKTÖR: Nurullah Sağlam
BEŞİKTAŞ: Rüştü, İbrahim Toraman, Sivok, Gökhan Zan, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan (Dk. 71 Zapotocny), Cisse, Ernst, Tello, Bobo, Nobre
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli

GOLLER: Nobre (Dk. 48), Tello (Dk. 51)
SARI KARTLAR: Rüştü, Murat

2.yarı uçtu kartalım.toraman anteplileri ip gibi dizdi heyt beaa...:)

TopFury

TopFury

Üye
Hiç sorma...Bugün bizim arkadaşlar kupon yapıyodu.Sırf bu maçta tereddütlü olduğum için oynamadım...şimdi bu oldu ya.eğer o kupon tutarsa...AHH..!!! :vur

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
3 gol attı- deplasmanda 3'üncü galibiyetini aldı- 3 puan aldı- ligde 3'üncü sıraya yerleşti. Süper sonuç. Maçın adamı "son kartal"

lovestar

lovestar

Üye
    Konu Sahibi
evet fabian ernst maçın yıldızı.heran heryerde adam.helal olsun ona giden paralar.adam işini iyi yapıyor...

mihman

mihman

Üye
çok güzel bir sonuç

Dwyane_Wade

Üye
Zirve yarışı kızışıyor...Hangi takım şampiyon olacak kestirmek güç...:)

Dwyane_Wade

Üye
Salih Baba™;1255011' Alıntı:
Tabiki iyi olan kazansın ama sanki Gs yine alacak gibi...:)

Haha...Seni Cem Yılmaz'ın varisi ilan ediyorum...Gülmekten yarıldım çünkü...:ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yine Dwayne_wade Yine Stand up walla cok özlemiştim....:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt