FISHLABS Galaxy on Fire v1.11(0) S60v5 Signed [I8910 & VIVAZ]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
FISHLABS Galaxy on Fire v1.11(0) S60v5 Signed [I8910 & VIVAZ]

• Beğen
Tepkiler: dust6167, koreay, Progressivity ve 15 diğerleri

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
:tşk:

CuMSooT

CuMSooT

Üye
5800 da çalışmadı DRM eror veriyor ama yinede teşekürler

karasev1

karasev1

Üye

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
i8910 çalışmadı

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
hangi modeller de calısıyo deneyen oldumu

CoDeYs

CoDeYs

Üye
eline saglık..

fatih3595

Üye
Paylaşım İçin Teşekkürler

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye

higlift

higlift

Üye
dostum i 8910 var bende dmr error yazıyor ne demek bu..??

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Teşekkürler

devilspath

devilspath

Üye
konuyu açıp bırakmayalım lütfen. bende de DMR error verdi. ram ile ilgili mi nedir bu? oyunu koyan arkadaş ilgilensin bi zahmet. 5800 var bende çalışmıyor. aradığım oyunu buldum derken sinirlerimi bozdu bu oyun.. s^3 için galiba bu oyun.. yada açmanın bi yolu varsa biri yazarsa sevinirim.. :vur

ayrıca nette biraz araştırma yaptım şöyle birşey buldum.. copy paste yapıorum

[SYMBIAN]FISHLABS Galaxy on Fire v. 1.13(0) symbian^3 signed
(N0 DRM ERROR)
Symbian^3 [N8/C7/C6/E7]

''zeus''

''zeus''

Üye
konuyu açıp bırakmayalım lütfen. bende de DMR error verdi. ram ile ilgili mi nedir bu? oyunu koyan arkadaş ilgilensin bi zahmet. 5800 var bende çalışmıyor. aradığım oyunu buldum derken sinirlerimi bozdu bu oyun.. s^3 için galiba bu oyun.. yada açmanın bi yolu varsa biri yazarsa sevinirim.. :vur

ayrıca nette biraz araştırma yaptım şöyle birşey buldum.. copy paste yapıorum

[SYMBIAN]FISHLABS Galaxy on Fire v. 1.13(0) symbian^3 signed
(N0 DRM ERROR)
Symbian^3 [N8/C7/C6/E7]

wvwet ya benimde sinirlerimi bozdu oyunu açıyorum ana menüye giriyo tam oyun başlarken oyun kapanıyor .!! bi çaresi yok mudur ??? :vur |-)

Del Rey

Del Rey

Üye
Çok bilmişlik taslamadan veya terslemeden önce DRM'nin ne olduğunu araştırın. Son ne RAM'de de de işlemcide. DRM, özellikle iTunes'daki müziklerd ekullanılan ve indirilen müziklerin herhangi bir yolla DVD veya başka şeylere yazılmasını engelleyen birşeydir. Yani yazma korumasıdır. 5800'a yazılmıyor bu çünkü korumalı.

alien97

alien97

Üye
teşekkürler.

devilspath

devilspath

Üye
Çok bilmişlik taslamadan veya terslemeden önce DRM'nin ne olduğunu araştırın. Son ne RAM'de de de işlemcide. DRM, özellikle iTunes'daki müziklerd ekullanılan ve indirilen müziklerin herhangi bir yolla DVD veya başka şeylere yazılmasını engelleyen birşeydir. Yani yazma korumasıdır. 5800'a yazılmıyor bu çünkü korumalı.
<br />
O zmn ne yapıcaz peki? Bi yolu yok mu? S60v5 diye koyuluyor ama açılmıyor. Bnm kızdığım versiyonu farklı olabilir. O zmn buraya koyulmasın biz de heveslenmeyelim...
<br />

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt