El~PisToLeRo
Üye
tekrarlıyorum . Dün trabzonspor çok kötü oynayarak , ciddi bir pozisyonu dahi olmadan tesadüf bir penaltı kazanarak 1 puan almıstır. Taraflı konuşmazsak bunu net olarak görebiliriz ... Pozisyonu var diyosun oflu , saysana bana bir. Çok dikkatli bir maç izleyen birisi olarak acaba hangisini gözden kaçırmışım merak ettim inan ...
Ali bence sen maç tahmini yaptınya lille alır dedin maçı hatta onun etkisinde kaldın bence
3 değil ama 1 puanı hak ettiler Ali.Lille galibiyeti hak etti de denilemez yani.Kaç pozisyonları var sanki
İnan hiç ilgisi yok
Bir kişi de trabzonspor iyi oynadı , galibiyeti hak etti desin , inan futbol bilgisinden ve izleyişinden şüphe ederim ..
İnan hiç ilgisi yok
Bir kişi de trabzonspor iyi oynadı , galibiyeti hak etti desin , inan futbol bilgisinden ve izleyişinden şüphe ederim ..
Temsilcimiz Trabzonspor maça tutuk başladı. Rakip sahada Halil ve Alanzinho ile pozisyon arayan bordo-mavili takım, Lille'in hızlı atakları karşısında oldukça zorlandı.
İlk yarı boyunca Burak Yılmaz'ın eksikliğini fazlasıyla hisseden Trabzonspor, 45 dakika boyunca istediği pozisyonları bulmakta oldukça zorlandı. Zaman zaman Serkan Balcı ve Paulo Henrique ile Lille savunmasını zorlayan Trabzonspor, beraberlik golünü ilk devre bulamadı ve soyunma odasına 1-0 mağlup durumda gitti.
İkinci yarıya ise hızlı başladı Trabzonspor. Serkan Balcı'nın ceza sahası dışından sert şutu az farkla auta giderken, bordo-mavili taraftarlar da bu dakikadan itibaren desteğini artırdı.
Colman ve Henrique ile ceza sahası dışından şansını deneyen bordo-mavililer, beraberlik golü için kaleci Landreau'yu geçemedi.
İkinci yarıya baskılı başlayan Trabzonspor, 60'ıncı dakikadan sonra çok fazla pas hatası yapmaya başladı. Kaptığı topları Hazard ve Sow ile değerlendiren Lille de son vuruşlarda etkisiz kaldı.
70'den sonra rakip sahada daha fazla gözükmeye başlayan temsilcimiz, 74'te penaltı kazandı. Adrian'ın ortasında Debuchy'nin elle müdahalesi penaltıya sebep oldu. Topun başına geçen Colman, bordo-mavililere beraberliği 75'inci dakikada getirdi.
Bu dakikadan itibaren iki takım da savunma güvenliğini elden bırakmadı. Son dakikalara kadar orta sahada mücadelesi şeklinde geçen karşılaşma, Sow ve Colman'ın karşılıklı golleriyle 1-1 berabere sonuçlandı. Trabzonspor, bu sonuçla grupta 4 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Lille ise 2 puana yükseldi.
Tamam sen haklısın bir tek Lille takımı oynadı biz şansa gol attık. Buraya kadar şansa geldik. Gruptan çıkamayız.
Deveye hendek atlatmaya gidiyorum
İyi forumlar.
Ben ,senden için galibiyeti hak etti falan demedim Halit bu 1 ...Genel söyledim orada ...
2.si yorumlardan da görüleceği üzere colman ve serkan ın uzaktan vuruşlarından bahsediliyor ... Onlarınla kaleyle alakası yok . Dolayısıyla pozisyon dahi sayılmaz onlarDediklerimden yine haklı olduğum anlaşılıyor ...
Yahu gözlerimle gördüm , maçın da hepsini izledim daha neyin açıklamasını yapıyoruz ki... Trabzonun berbat oynadığını medyadan da okuyabilirsiniz haberlerde ...
Ben de sana şöyle bir link vereyim
TARAFTAR OYUNU HİÇ BEĞENMEDİ ..!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?