Fırsat yazdım 6666 ya gonderdim 150 kontör yükledim... AMA!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kanka5000

kanka5000

Üye
    Konu Sahibi
Fırsat yazdım 6666 ya gonderdim 150 kontör yükledim... AMA!!!
Arkadaşlar fırsat yazdım 6666 ya gönderdim gelen mesaj şöyle '' siz zaten 150 kontör yükleyince türkcellilerle 3 saat bedava ve tum yöne dakikası 1 kontöre konusacaksınız '' diye mesaj geldi bende tama dedim ve 150 kontör yüklemek istedim.
lipton çay paketlerinden cıkan 40 kontörleri bilirsiniz bundan 4 tane aldım ve 4 şifreyide gönderdim dun akşam bugun hattıma tek seferde 160 kontör yüklendi buraya kadar herşey normal. ancak 3 saat şebeke içi kontörüm yüklenmedi ve ben yuklendı zannedıp turkcelli bı arkadasımı aradım kampuscelli olmadığı ıcın 1.53 dk. lık gorusmeye 6 kontörüm gitti.

musteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım. belki çay paketinden yuklendıgı ıcın bı sorun olmustur dedıler ancak ben forumda bu sekılde 3x40 seklınde 120 kontör yukleyıp 100 kontör yuklemıs gıbı kampanyalardan yararlananları okumustum.
24 saat ıcınde yuklenebılır bekleyın dedıler ve ben beklıyorum hala.

acaba yuklenmezse 3 saatım ne yapmalıyım sızce?

myparadisem

Üye
bu öperatörlerin bi karı varki bizi böyle kandırrıyorlar
utanmazlar

darülmendep

darülmendep

Üye
Böyle aksaklıklar olur arkadaşım. Şimdi senin yapman gereken turkcell web sitesi söz sizde bölümünden 3 saatinin yüklenmedigine dair bir metin yollaman. Bunu yolla lipton'dan kazandığını da söyle hâlâ beklediğini uzun sürdüğünü falan da belirt. Benim de hediyem yüklenmediginde m.h.yi aradım ancak bekle dediler fakat aynı konuyu söz sizde bölümüne yazdım ve hemen yüklediler, tabi biraz da şans işi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Müşteri hizmetlerini aradın 3 saat bazen gec yukleniyo

ilo53

ilo53

Üye
fırsat yazıp 6666 gonderınce 3saat gelmıyokı bedava yazıp 2383e gonderınce gelıyo.fırsat yazıp 6666gonderınce avea ve vodafone ıle 5dk 2 kntr oluyo.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
fırsat yazıp 6666 gonderınce 3saat gelmıyokı bedava yazıp 2383e gonderınce gelıyo.fırsat yazıp 6666gonderınce avea ve vodafone ıle 5dk 2 kntr oluyo.
FIRSAT yazıp 6666'ya mesaj gönderen Hazır Kartlılar, 150 kontör yüklediklerinde Turkcell ve sabit hatlarla kendi tarifelerinden, diğer operatörlerle ise 5 dakikası 2 kontöre konuşabilecekler.

Kampüslüler içinse arkadaşın dediği geçerli.

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
:D:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt