yusufkurtar
Üye
firmware yapımı ile ilgili 1-2 soru.
kendi firmwaremizi kendimiz yapabileceğimizle ilgili konu var ama çok detaylı bi şekilde yazılmamış (isyan ediyo yada kötülüyo deyilim kendi işletim sistemimizi kendimiz yapabileceğimizle ilgili konu açan uydu isimli üyeye teşekkür ediyorum). bu olayı bilen bi arkadaş daha detaylı bi şekilde yazabilirmi. türkçe site yok bu konuyla ilgili. aklımda birsürü soru işareti var birçok arkadaşında aklında soru işareti vardır. mesela
-türkçe dışındaki diğer dilleri nasıl sileriz ?
-rompatcher+ ı sisteme nasıl ekleriz ? (yada başka bi program mesela handy taskman)
-yazı fontunu nasıl değiştirebiliriz ?
-telefonu formatladığımızda karşımıza gelen tanıtım ekranını nasıl silebiliriz ?
-yeni ev ekranı nasıl ekleriz ?
-Telefonun içindeki "sound waves" isimli temayı silip yerine başka tema nasıl ekleriz ?
şimdilik aklımda bu sorular var. cevaplayan arkadaşlara hatta konuya giren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Kusura bakmayın 2 tane oldu konudan. Yöneticim bi tanesini silebilirmisiniz.
-türkçe dışındaki diğer dilleri nasıl sileriz ?
-rompatcher+ ı sisteme nasıl ekleriz ? (yada başka bi program mesela handy taskman)
-yazı fontunu nasıl değiştirebiliriz ?
-telefonu formatladığımızda karşımıza gelen tanıtım ekranını nasıl silebiliriz ?
-yeni ev ekranı nasıl ekleriz ?
-Telefonun içindeki "sound waves" isimli temayı silip yerine başka tema nasıl ekleriz ?
şimdilik aklımda bu sorular var. cevaplayan arkadaşlara hatta konuya giren arkadaşlara teşekkür ediyorum.
--------------- Ekleme ---------------
Kusura bakmayın 2 tane oldu konudan. Yöneticim bi tanesini silebilirmisiniz.