earlyhcore
Üye
60 sürümü veriliptemi bitcek yoksaMalesef destek Ağustos ayında tamamen bitecek bununla ilgili olarak yazıyı güncelliyorum...
Ayrıca hatamı fark etmeme vesile olduğunuz için size çok teşşekkür ediyorum
32 bit xp kullanıorum hata vermio tıklıorum çalıştır diorum ekrana hiç bişey çıkmıor kurulmuyor
Hocam ESR sürümü özellikle xp ve vista içindi. Ancak benim gözümden kaçmış aceleden 60. sürümde destek kesilmiş.Xp Firewall açık mı bir kontrol et.
Örneğin kapalıysa Java bile kuramıyorsun bazen, setup tepki vermiyor.
Hocam ESR sürümü özellikle xp ve vista içindi. Ancak benim gözümden kaçmış aceleden 60. sürümde destek kesilmiş.
Sorun 52 sürümü ile çözülüyor ve ağustos ayında destek bitecek, yazıyı baştan güncelledim, kusuruma bakmayın
Yanlış alarm verdimBoşuna mı heyecanlandık şimdi.
Siz Xp mi kullanıyorsunuz
Dediğim gibi hocam adamlar karar değiştirmiş bu sürüm özellikle xp ciler için veli nimetti ama kararları böyle ne yapalım...Opera, Chrome kasıyor.Bu Firefox haberine ondan sevinmiştim.
bir deneyin yinede...
Kapersky antivirüs destekliyorsa format atmakla uğraşma. Kaspersky tek taramada format derdine son verir. Ama kurulumda programın boyutu çok büyük olduğu için ve de sistemi kastığı için kaldırmıştım.O bilgisayarım diğer evde, gittiğimde bakarım, zaten format da atacaktım toplu bir güncelleme iyi olacak.
Hocam format sadece virüs için atılmaz. Bazı hataları eski sistemde formatla çözmek makbuldürKapersky antivirüs destekliyorsa format atmakla uğraşma. Kaspersky tek taramada format derdine son verir. Ama kurulumda programın boyutu çok büyük olduğu için ve de sistemi kastığı için kaldırmıştım.
Kapersky antivirüs destekliyorsa format atmakla uğraşma. Kaspersky tek taramada format derdine son verir. Ama kurulumda programın boyutu çok büyük olduğu için ve de sistemi kastığı için kaldırmıştım.
Bazı hataları eski sistemde formatla çözmek makbuldür
Rica ederim. Ama ben format atmakla uğraşamıyorum, vaktim olmuyor pek. Windows 7 ve Samsung Notebook kullanıyorum. Sistemde dahili Recovery programı olduğu için eski sistem format işleriyle uğraşmıyorum.
Meraklı olup olmamakla alakası yok. Benim bilgisayar o sisteme ihtiyaç duymuyor. İstesem format atarım ve de format CD'si var.Zaten meraklısı olmayan için tam bir işkence, ben zevk alıyorum orası ayrı.
Günümüz işletim sistemlerinin kolaylıkları yadsınamaz zaten.Büyük bir dertten kurtardı insanları.
Şunu şuraya koyayım da gözünüz şenlensin.
Xp fantazisinden bahsetmişMeraklı olup olmamakla alakası yok. Benim bilgisayar o sisteme ihtiyaç duymuyor. İstesem format atarım ve de format CD'si var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?