ANIL
Admin
-
Konu Sahibi
-
Eklentilerin önde gelenleri, yaklaşık 2 aydır yeni teknoloji için güncellendi.Yapacak birşey şuan yok, güvenlik amaçlı yaptılar.Eski eklentiler olmadan çok kullanıcı küsecek.
Yıllardır bilgisayarda ChromeKoyu tema ile çok daha güzel görünüyor arayüz başarılı olmuş. Hız konusunda ise söyleyecek bir şey yok denemelisiniz.
Yıllardır bilgisayarda Chrome
Mobilde Habit Browser kullanıyorum.
Bakalım bilgisayarda birde bunu deneyelim
Tarayıcı arayüzü neden İngilizce
Artık Microsoft bile desteklemiyor XP'yiWidows XP'yi desteklemiyor.
Evet güvenlik güncellemelerini microsoft kestiği için, mozillada vista ve xp desteğini kesdi, bunu daha önce duyurmuştu...Widows XP'yi desteklemiyor.
Bu tip bir sorun bende yok, arada boşluk-ayraç olabilir belki...Önceden indirme butonunu vs en sol üste sekmelerin yanına koyardım. 57'den beri oraya herhangi bi öge ekleyince yeni sekme butonu en sağa gidiyor
Şuan en ideali siyah yada açık temayı kullanmak...Arayüzü varsayılana sıfırlamadan da eski yerine gitmiyor. Ne zamandır kullandığım şekilde kullanamıyorum arayüzü bu sorunu yaşayıp çözen varsa çözümü yazarsa çok memnun olurum.
Evet sorunu çözdüm sorun windows 10 daki pencere yönetimindeki bir bug sebebi ile oluyor. Pencere renklendirmesini ve saydamlığı devredışı yaptığımda sorunsuz çalıştı.Ayrıca yeni çıkan w10 1709 sürümünde sorun aşılmış durumda...Malesef default temada sorun var. Default yaptığınızda pencereler kayboluyor, çok saçma bir hata var...
Bu sorunuda kısmen çözdüm, sorun ublock originden kaynaklanıyormuş...Benim yaşadığım farklı bir sorun var, çerezleri felan silince bir uyuşukluk oluyor sağ tık menü ekranı kaplıyor. Malesef bu sorunu firefox nightly ye geçen ay rapor ettim ama düzelme yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?