Malamadrı
Üye
Nasıl hacklemem gerek bunu bilmiyorum ben
Yaptım programı kurdum da restore all diye seçenek var diyo halbuki böyle seçenek bulamadım
Bakıyorum bakalım
---------- Eklendi @ 23:57:19 ---------- Yazıldı @ 23:49:36 ----------
Seçenekler de antivırus scan activity log settings about license agreement help seçenekleri var
---------- Eklendi @ 23:58:47 ---------- Yazıldı @ 23:57:19 ----------
Buldum kardeş tamamdir
---------- Eklendi 07.05.2012 @ 00:18:35 ---------- Yazıldı 06.05.2012 @ 23:58:47 ----------
Tüm talimatlara uydum eksiksiz olarak uyguladım ama sertifikalı dosya indirip denedim yine sertifika hatası dedi eee şimdi sorun ne sinirlendim
---------- Eklendi @ 00:23:06 ---------- Yazıldı @ 00:18:35 ----------
sorun giderildi en sonda bir hata olmuş gerçekten mükemmel bir program az önce sertifika hatası veren şimdi paşa paşa yükledi elinize sağlık allah razi olsun arkadaşlar tek soru sorcam en son kurulan sisx programı uygulamadan kaldırabilir miyiz yoksa kalıyormu
---------- Eklendi @ 00:32:53 ---------- Yazıldı @ 00:23:06 ----------
Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor
---------- Eklendi @ 00:33:09 ---------- Yazıldı @ 00:32:53 ----------
Dosyayı kurdum yanlız google de bir arama yapmak istedim content blocked by operatör dedi ne oluyor şimdi bu bağlantı kuruluyor 3g üzerinden bağlandığına dair internet şebekesi çıkıyor son nokta burası buda çözülse bitiyor
---------- Eklendi @ 00:42:53 ---------- Yazıldı @ 00:33:09 ----------
Onuda hallettim belli çok saçma gelecek hem burada sordum hem yaptım kimse cevap vermeden ama yanlış bir şey yapmadan yapmak isteyince soruyor insan cevapta gelmeyince ölüm yok deyip kurcaladm oldu program için tsk
Sağolsın allah razı olsun kardeş yanlız bu program opera mini den hiç bir fark yok gibi geldi frefox neden görüntü ve adida mevcut
android ve farklı skinler var bende isteyen olursa paylasirim.
merak ettim bir ss atsana buraya
çok güzel teşekkür ederim
çok havalı duruyor
çok havalı duruyor
program için teşekkürler türkçe yapma şansımız varmı acaba
teşekkürler kardeş eline emeğine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?